szybku usuneła co trzeba:) ale został jeszcze jeden list od fanki Ich troje..gdzie ci fani mają oczy????
Nie chcę nic mówić, ale już za 10dni Filmweb obchodzić będzie jubileusz pięciolecia istnienia. Co Redakcja szykuje z tej okazji? Tego nie wiem...
W zeszłym roku miło zeszło obchodzenie urodzin Filmwebu. Udało mi się ponownie obejrzeć "Hydrozagadkę" i napić trochę piwa. Nie wiem, co było lepsze... Już szykuję się na...
Tak sobie siedze i mysle, ze pomysl na zrobienie portalu o tak szerokich mozliwosciach jak ten jest naprawde super! Mozna załozyc wlasna strone, zamiszczac w niej swoich ulubienców itd. Przedewszystkim można zostać jej współautorem! To naprawde świetna rzecz. Jeszcze gdyby była możliwośc założenia konta pocztowego, to...
więcej
Znam sympatyczną stronę gdzie jest dużo ciekawych zdjęć naszych i obcych aktorek .Można obejrzeć kilka mniej znanych ujęć twarzy i nie tylko...Ale wszystko jest w niezłym guście.
www.znane.pl
Ps.W zalewie p.....ych stron w internecie ta jest bardzo umiarkowana i przyjemna w oglądaniu.
Widzę, że to nie tylko ja miałam problem z tymi zdjęciami, juz myślałam, że wszyscy moga dodawać zdjęcia tylko ja nie potrafię, a wystarczyło tu zajrzeć i proszę...
Ale to w końcu można przysyłć im na e-mail te zdjęcia i oni je zamieszczą, czy nie można, bo jest tu taka strona z pewną aktorką, moją ulubioną, a wogle...
Naprawde chamstwo i wulgaryzm niektorych listow,obrazanie innych , (ktore napotkalam w trakcie czytania listy dyskusyjnej) zbulwersowalo mnie .
Walka o prym na liscie wyzwala az tak niskie reakcje ludzkie hm...?
Mozna to zawsze zalatwic tet a tet (we wlasnym zakresie ,w rubrycce "Napisz do mnie "jesli juz...
duzo czytania na tym forum.Od ponad godziny czytam i ze zdziwieniem odkrywam odpowiedzi na nurtujace mnie pytania co do funkcjonowania Filmwebu.
Zastanawialam sie gdzie pytac?
Nie moge ciagle marudzic komus osobiscie ,co i jak.
Dziekuje w zwiazku z tym wszystkim starym uzytkownikom i wspoltrworcom Filmwebu
Czy ktos tez ma problemy z punktami ?? ja glosuje i mi nic nie dochodzi a wiem ze powinny czy jest ktos kto ma ten sam problem ????
Chodzi mi znowóż o dodawanie i weryfikację filmów. Ci co dodają, błagam, niech zmieniają angielskie zwroty, typu Mr. czy Director, na ich polskie odpowiedniki. A ci co weryfikują, niech weryfikują dokładniej... Bo dlaczegóż to miałoby się na polskiej stronie tworzyć obsadę w języku angielskim. Trochę to bez sensu. Poza...
więcej