Widze,ze juz zniknął kolejny fan zespołu . Jeszcze coś zostało- "Data: 2001-07-09 12:04
Autor: tina [miszk.@poczta.pl]
Tytuł: ich troje
Jesteście wspaniali,aby tak dalej! Michał jesteś the best!Mam nadzieję, że nie zabraknie Wam dalszych pomysłów Wasza nowa wokalistka-ustyna ma wspaniały, mocny głos.Mogę nwet...
Nie wiem dokładnie jak przebiega proces dodawania przez Was filmów do bazy i zdaję sobie sprawę, że być moze wcale nie jest to takie proste ale... no właśnie wydaje mi się, że przed dodaniem danego filmu wypadałoby sprawdzić czy przypadkiem nie jest on już w bazie, prawda? Piszę o tym dlatego, że ostatnio bardzo...
A tak w ogóle to ciekawi mnie, kto oprócz mnie weryfikuje filmy... Jeśli mamy sobie wyrzucać, to niech inni weryfikatorzy uważniej sprawdzają filmy, jeśli w ogóle to robią. I ocena niech też będzie sprawiedliwa i wiarygodna. A ci, którzy mają wobec mojej osoby jakieś wątpliwości, niech piszą bezpośrednio do mnie,...
rany co tu się dzieje!!! jak macie jakieś ale do siebie to piszcie sobie na priva, a nie tu na forum się obrzucacie...
a na drugi raz to lepiej się zastanowić dwa razy zanim się coś napisze, bo potem różne dziwne rzeczy z tego wychodzą...
raz ktoś będzie chciał mnie sprowokowac i przeze mnie wyładować sie na kimś -niech się liczy ze strasznymi konsekwencjami.Juz sie nie dam podpuscić.Amen.Ponk- jeszcze raz przepraszam,że cię oskarzałam:(
bawimy się w hakera???Wywaliłes mi konto i myślisz,że twoje oszustwo ujdzie ci na sucho??????to baaaaaaardzo się mylisz.. oj..bardzo..żebyś sie nie przeliczył ty CWANIACZKU...
ZEBY MÓJ OPIS ZOSTAŁ PODPISANY NICKIEM INNEJ OSOBY??SERIAL "DZIEWCZYNA Z KOMPUTERA" OPISAŁAM JA!!! PROSZĘ O WYJAŚNIENIE I SPROSTOWANIE TEJ POMYŁKI.
Ale może by szanowny Ponk dodawał to co SAM napisał bo "Dziewczyna z komputera" to moje dzieło.Cały krótki opis wyszedł spod moich rąk. taka jest bolesna prawda. Podpis pod serialem powinien brzmieć Selma,gdyz to ja opisałam.Nie ma możliwosci żebyś napisał to samo.
Nowa fala seriali na Filmwebie. Szkoda... Niedługo zaczniemy dodawać telenowele brazylijskie, a potem programy rozrywkowe. Trzeba by się zastanowić, co właściwie powinno się w bazie znaleźć. Seriale? Ok, sam kilka dodałem. Ale jakie i ile... Więc jak?
... jak ludzie opisują film w jednym zdaniu. Rozumiem, że zależy im napunkach, ale NIECH POMYŚLĄ dwa razy i napiszą coś więcej niż, np. "to jest film o agencie FBI, który dostaje ważną sprawę..."
Albo jak to było w przypadku KILL BILL ktoś przetłumaczył dostłownie bez zrozumienia opis filmu ze strony IMDB, jego opis...