Ile trzeba czekać, aż pojawią się rekomendacje filmów w profilu? niedawno mam konto i czeka m już parę dni. Cały czas jest napis:
Trwa generowanie rekomendacji filmów w Twoim guście.
Gdy tylko lista filmów będzie gotowa, niezwłocznie poinformujemy Cię o tym mailem.
pozdrawiam
Witam
Mam takie pytanie . Gdzie na tym forum ( Pewnie w profilu ale gdzie ? ) Mogę znaleźć swoje tematy ? Nie chodzi mi o posty, czy odpowiedzi na posty,ale swoje tematy . Bo jestem chyba tępy i nie umiem tego znaleźć .
Jak wiadomo można oceniać twórców danego filmu. Reżyseria, montaż, muzyka, zdjęcia...
Czy będzie się dało oceniać ludzi odpowiedzialnych za efekty specjalne?
Witam, mam pytanie a propos weryfikacji.
Wiem, ze zawsze długo sie czekało na zweryfikowanie informacji. Ale czy jest mozliwosc, ze ktos przeoczył dodane przeze mnie informacje ??
Czesc informacji dodalem we wrzesniu 2006 !! a czesc w lutym 2007. Zawsze czekałem cierpliwie i tym raem jak widac tez ale czy to czasem...
Wybierz ranking filmów - wybierz filtr 2017 rok.
Film "Gra o wszystko (2017)" poz. 30 w rankingu ma ocene 6,96 podczas gdy w szczegółach filmu ma ocene 7,3 bład, czy celowy zabieg?
Czy was poje**** z 30 sekundowymi reklamami na minutowych trailerach ???
Rozumiem, że chcecie zarabiać, ale to juz chyba przegięcie.
Czy istnieje jakiś sposób na usprawnienie weryfikacji dodawanych kontrybucji? Myślę, że warto zastanowić się nad rozwiązaniem tego problemu. Dodawanie jakichkolwiek danych do nowych hitów kinowych załatwiane jest błyskawicznie. A starsze filmy....
Niektóre z moich materiałów czekają na sprawdzenie już 2 lata.