Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jw.

Witam już od dwóch tygodni na mojego maila nie przychodzi mi wasz Kurier Filmwebu ostatni otrzymałem 1 Czerwca 2018 roku po wejściu w życie RODO ,coś wiecie na ten temat ?

W swoim profilu mam zaznaczone że chce otrzymywać Newsletter a już w dwa zeszłe piątki nie dostałem , numery #886,#887 z 8 i 15 Czerwca .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Próbowałem polecić film, ale w polu użytkownika nie działa autocomplete i nie ważne co tam wpiszę, przycisk "wyślij" jest nieaktywny

Witam, wie ktoś do kogo można się zwrócić jeżeli się wie iż jedna z ciekawostek filmowych/serialowych jest błędna??

Ile filmów trzeba ocenić żeby rekomendacje zaczęły się pokazywać? Mam ocenione 177 tytułów a w rekomendacjach widać jeden film. Kiedyś posiadałam inne konto na filmweb z połową ocen które mam na tym i liste rekomendacji mozna bylo przewijac w nieskonczonosc. Filmweb zawsze sluzyl mi wlasnie tymi rekomendacjami i byl to...

więcej

1. Wybieramy zakładkę FILMY/Baza filmów
2. Tworzymy zapytanie do bazy danych z parametrami
Ocena; 7-8,99
Liczba głosów: powyżej 2000
Gatunek: Dramat
(segregacja) po ocenach: od najwyższej.
3. Cieszymy się wywaloną bazą danych przy 1576 wynikach.

PS: Praca domowa: Wybieramy opcję "ukryj...

Kogo byście chcieli posłuchać.

Witam,

Być może taka opcja już była lub sam pomysł już na forum zaistniał i umarł śmiercią naturalną poprzez wyparcie - nie wiem. Pomyślałem jednak, że coś takiego jak procentowy pasek informujący o tym "jak dobrze znasz twórczość danego aktora/reżysera/scenarzystę/i kolejno innych z ekipy", może być ciekawe, i co...

więcej

coraz rzadziej tu wchodzę, ale to co dziś zobaczyłem przyprawiło mnie o krwawienie z oczodołów

wszystko rozlazłe, żeby przejrzeć 20 tematów albo dłuższy ciąg filmów trzeba przewijać obrazki...

co za debil to zatwierdził.

forum nieczytelne

aż mi się nie chce pisać

a żeby nie było \

specjalnie...