Witam, nie mogę ustalić tytułów dwóch filmów.
1) Film USA, lata produkcji lata 60-70. Wyemitowany został w TVP około 90 roku. Akcja toczy się w czasie 2 wojny światowej. Na początku filmu jest scena na transatlantyku gdzie dwie pary bawią się na dancingu a następnie udają się do kajuty jeden z nich, która ma małą...
Czy zostanie może dodane sortowanie według roku w "chcę zobaczyć"? Było to podobno kiedyś rozpatrywane, ale chyba zapomniano o tym, a bardzo by się przydało. + przydałoby się jakieś filtrowanie filmów np według gatunków itd.
Czy Właściciele filmwebu przewidują aby w wyszukiwarce filmów oprócz wspaniałych opcji jak to jaki gatunek ma mi szukać można było też zaznaczyć jakiego nie?
Np szukam THRILLER ale nie chcę by pokazywało Sci-Fiction... będzie coś takiego kiedyś? ktoś coś wie? ;)
pozdrawiam!
Jak próbuję wyszukać jakiś film (np. The Creeping Flesh), nie pojawia się nic podobnego w rozwijającym się wyszukiwaniu, tylko wszystkie filmy, które w kinach lecą. Dopiero jak kliknę lupę to przechodzi do następnej strony i tam mogę znaleźć to czego szukam. To jest bez sensu.
Na aplikacji android jest jeszcze...
Problem jest znany - od lat różni użytkownicy skarżą się na znikanie losowych ocen filmów. Administracja to wyśmiewa, odpowiadając za pomocą SOA #1. Dowodów nikt nie ma, no bo skąd mieć pewność, że się oceniło? Może akurat tego filmu zapomnieliśmy ocenić po obejrzeniu?
No to jedziemy.
Od jakiegoś czasu zbieram sobie...