Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, nie mogę ustalić tytułów dwóch filmów.
1) Film USA, lata produkcji lata 60-70. Wyemitowany został w TVP około 90 roku. Akcja toczy się w czasie 2 wojny światowej. Na początku filmu jest scena na transatlantyku gdzie dwie pary bawią się na dancingu a następnie udają się do kajuty jeden z nich, która ma małą...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy zostanie może dodane sortowanie według roku w "chcę zobaczyć"? Było to podobno kiedyś rozpatrywane, ale chyba zapomniano o tym, a bardzo by się przydało. + przydałoby się jakieś filtrowanie filmów np według gatunków itd.

Czy Właściciele filmwebu przewidują aby w wyszukiwarce filmów oprócz wspaniałych opcji jak to jaki gatunek ma mi szukać można było też zaznaczyć jakiego nie?

Np szukam THRILLER ale nie chcę by pokazywało Sci-Fiction... będzie coś takiego kiedyś? ktoś coś wie? ;)

pozdrawiam!

Regularnie leci na Canal +, ale na stronie filmu nie ma o tym informacji.

Jak próbuję wyszukać jakiś film (np. The Creeping Flesh), nie pojawia się nic podobnego w rozwijającym się wyszukiwaniu, tylko wszystkie filmy, które w kinach lecą. Dopiero jak kliknę lupę to przechodzi do następnej strony i tam mogę znaleźć to czego szukam. To jest bez sensu.

Na aplikacji android jest jeszcze...

Problem jest znany - od lat różni użytkownicy skarżą się na znikanie losowych ocen filmów. Administracja to wyśmiewa, odpowiadając za pomocą SOA #1. Dowodów nikt nie ma, no bo skąd mieć pewność, że się oceniło? Może akurat tego filmu zapomnieliśmy ocenić po obejrzeniu?

No to jedziemy.

Od jakiegoś czasu zbieram sobie...

więcej

Bo napisałam już treść, a nigdzie nie ma odnośnika "dodaj", czy "zapisz" , jest tylko "dodaj żródła" i "komentarz osoby zgłaszającej" i dopiero "zapisz"..O co chodzi?