Jak w temacie. Wszedłem w jakiś tytuł i zobaczyłem oceny gościa, którego wydawało mi się, że już nie mam znajomych. Wszedłem na stronę znajomych, patrzę, nie ma gościa. Dlaczego dalej widzę jego oceny pod tytułami, które ocenił?
Pamiętam, że kiedyś na profilu wyświetlały się "seriale, które oglądam". Ktoś wie czemu to zniknęło?
Biorąc pod uwagę, że seriali teraz jest coraz więcej i że każdy na pewno coś ogląda to mogłaby wrócić ta kategoria. Ewentualnie "najwyżej oceniane seriale".
Co myślą inni o możliwości dodania opcji wyszukiwania filmów za pomocą ich długości?
Czasem przed snem jest ochota obejrzeć coś krótkiego i trzeba szukać bo nie jest to podane jako główna informacja na czym znowu się traci czas :)
I co myśli o tym administracja ?
Pewnie nie wniosę nic nowego do tematu, bo skoro sam o tym myślałem od paru lat, to znalazło się więcej takich osób ale:
1. dlaczego odfiltrować można filmy, które już widziałem, a nie mogę jednocześnie odrzucić filmów, które mnie nie interesują?
2. skoro KAŻDY film ma podany w metryczce czas trwania, to dlaczego nie...
Kojarzę, ze kiedyś była taka opcja, że można było sprawdzić filmy najbardziej popularne wśród znajomych lub te, których największa liczba znajomych chce obejrzeć. Jeszcze to jest czy niepotrzebnie szukam?