Wchodzimy na jego profil, następnie "zobacz elementy, które możesz współtworzyć" i wchodzimy w "dodaj plakat"?
Czy licznik nowych powiadomień pokazuje losową liczbę? :D Ona prawie nigdy się nie zgadza z rzeczywistością. Teraz np. mi pokazuje 8, podczas gdy NIBY nieprzeczytanych powiadomień mam 5, z czego naprawdę nieprzeczytane są tylko 2, a 3 pozostałe są stare i nawet w międzyczasie miałem mnóstwo innych powiadomień. Coś tu...
więcej
Na iPadzie mini reklama u góry jest za długa, przez co zmniejsza się wyświetlany tekst. Tym razem o jakieś 30%, ale zdarza się, że wyświetlany tekst zajmuje tylko 10% szerokości ekranu (oczywiście jest wtedy mikroskopijnych rozmiarów), a resztę zajmuje przez pasek z reklamą u góry białe pole.
A jakby tak dodawać przy każdym filmie i serialu, który jest dostępu w naszym kraju w serwisach VOD, gdzie aktualnie można go obejrzeć to byłoby super. Oczywiście poza netflixami i innymi amazonami itp przydałoby się też info jeżeli jest dostępny w jakimś płatnym czy nie płatnym NC+ go itp.
Kiedyś powiadomienia były na górze, między wyszukiwarką i nazwą użytkownika. Teraz muszę najechać na swoj portret, poczekać aż otworzy sie menu, kliknąć na zakładkę powiadomienia i dopiero na powiadomienie. PO CHOLERE? Slyszeliscie o czyms takim jak UX? Zyskaliscie dzieki temu kawalek pustej czarne przestrzeni, brawo.