Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmwebu używałem do tej pory do szukania filmu do obejrzenia danego dnia, ale chyba czas stąd spierdzielać. Po pierwsze lubiłem oglądać dobre filmy danego reżysera/aktora ale już nie ma ocen filmów na liście od dawna i wciąż ten ficzer nie wraca. A teraz dodatkowo zabrali czas trwania filmu, co było dość kluczowym...

Może tytuł zostanie również usunięty. Zwolni to wiele miesjca np. na reklamy.

Chodzi mi o serial "Fortitude" i rolę Roberta Sheehana. Nie mogę wprowadzić zmiany z nazwą jego roli: http://www.filmweb.pl/serial/Fortitude-2015-694371/cast/actors#contribLinks

Czy będą jeszcze kiedyś podglądy wszystkich ocen ról znajomych, a nie tylko te role, które mają odpowiednik w postaci zdjęcia? Czekam od ładnych paru miesięcy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od wczoraj nie mogę ocenic żadnego filmu, całe okienko z gwiazdkami highlightuje sie na
niebiesko, Napisałam komentarz który się nie opublikowałał. Wylogowałam i powtórnie
zalogowałam bez problemu ale problem pozostaje. Co z tym zrobić? Pomocy!

Od jakiś dwóch tygodni nie wyświetlają mi się zarówno żadni gustopodobni, a procenty podobieństwa do znajomych też zniknęły. Ktoś z Was ma ten problem? Czy to jakiś bug tylko u mnie?

poprawy funkcjonalności portalu..