Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witajcie. Bardzo proszę kogoś odpowiedzialnego za weryfikację o zaakceptowania daty premiery duńskiego filmu Mesteren (2017). Nie można go ocenić. Film miał premierę 28.01.2017 w Rotterdamie, w tym samym dniu pokazywany był m.in. w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu. Będzie można także zobaczyć na festiwalu Off...

więcej

O ile są gdziekolwiek można je jeszcze znaleźć... Szukam już drugi dzień :S

..jak mozna spiepszyc dobry portal przez bande tumanow, ktora nie potrafi naprawic prostych bledow, ktorych jest cala masa na komputerze i wersji mobilnej..ja tu spedzam duzo czasu i mnie to wnerwia coraz bardziej..zatrudnijcie moze kogos kompetentego jak sami nie potraficie imbecyle..

jw.

Proszę o odpowiedź.

Mam pytanie czy znacie jakąś dobrą stronę z hostingiem zdjęć, przez którą wrzucacie swoje zdjęcia na bloga, ponieważ mam pewien problem, zdjęcia z mojego bloga sukcesywnie znikają i nie wiem czemu... A portal FW nie pokwapi się o większy serwer na który można byłoby wrzucać zdjęcia bezpośrednio z dysku...

A więc...

..bo wasz portal upadnie i edzio wszystkich użytkowników skradnie..na swoj :D
Czy jesteście takimi matolami, ze nie potraficie ich naprawić czy wam sie chce?!..
Sory,ktoś musi was pocisnac..usuniecie temat to założę nowy i pocisk bedzie mocniejszy ;)