Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Slabo z tymi zmianiami. Mieszkam we Wloszech i zawsze jak sprawdzalam co tam fajnego leci wieczorem w tv, wystarczylo wkleic tytul filmu i w jakimkolwiek jezyku by nie byl, filmweb zawsze go wyszukiwal bez problemu. Po zmianach juz nie jest tak kolorowo. Albo musisz sie dokopac do polskiego tytulu, albo szukac wedlug...

więcej

Mam pytanie odnośnie kontrybucji z nowym filmem w bazie - czy jest gdzieś możliwość zobaczenia czy dana kontrybucja oczekuje już albo kiedy została dodana? Mogę sprawdzić oczekujące i czas dodania filmów i osób już będących w bazie, a przy nowych jest to, że wielu filmów nie ma w bazie i mi pokazuje niektóre od kilku...

więcej

Bo jak teraz zauważyłem, wyświetla mi się tylko ostatnich 100 wiadomości, to raptem miesiąc wstecz, a chciałem coś sprawdzić w wiadomości ze stycznia.
Czy jest jakaś możliwość dotrzeć do tych starszych, czy one już nie istnieją?
Bo samych wiadomości chyba nie ma możliwości gdzieś przenieś czy w ogóle wyeksportować...

więcej

Kto ogląda filmy ten wie, że czas trwania jest jednym z podstawowych kryteriów przy wyborze seansu, bez tej informacji portal znacząco traci na przydatności.

Jejciu, co by im szkodziło, żeby np można było sobie w ustawieniach włączyć takie rzeczy jak czas trwania filmu albo oceny filmów na liście danego reżysera lub aktora? Pewnie pół dnia pracy informatyka, no ale nie daj Boże ludzie by przestali narzekać na filmweb;/

rozpoczęliśmy wprowadzanie limitów wypowiedzi dla nowo założonych kont, aby spróbować ograniczyć wszelkiego rodzaju spam oraz nachalne trollowanie na forach i w komentarzach. będziemy się uważnie przyglądać rezultatom i jeśli będzie potrzeba na bieżąco korygować ustawienia.

mamy nadzieje, że jest to jeden z kroków,...

więcej

Mam problem z ocenianiem ról na stronie filmów.
Obejrzałem sobie najnowszego Konga i chciałem ocenić konkretne role, ale mogę ocenić tylko te, które są najczęściej ocenione przez lud. Oczywiście mogę wejść na profil aktora i tam ocenić jego rolę. Tylko czego nie mogę tego zrobić na liście - obsada?
Sprawdzałem na...

więcej

W miejsce czasu trwania określonego filmu wyświetla się fejsbukowy przycisk "lubię to". Czy tak już zostanie? Dla mnie ta informacja jest istotna, bowiem dzięki temu mogę sprawdzić, czy znajdę czas na obejrzenie filmu w zależności od jego długości. Prosiłbym o wzięcie mego zastrzeżenia pod uwagę.

wymieniajcie tutaj, zeby tumany wiedzialy co trzeba naprawic..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem