Czy możliwe jest dodanie linków do aktualnych premier na stronie głównej w nowym layoucie, była to jedna z bardziej użytecznych funkcji...
Hej,
szukam jakiegoś miejsca gdzie to zgłosić pomysł na ulepszenie portalu i chyba tylko tutaj mam taką możliwość (BTW strasznie archaiczne forum :P).
Skoro w przypadku seriali telewizyjnych i innych sprawdziło się ocenianie odcinków, dlaczego nie wprowadzić podobnej możliwości w przypadku gier, które są wydawane...
Połowa konkursów na Filmwebie kończy się przekazaniem nagrody redakcji Filmwebu. Ja
się pytam: po co w ogóle robić te konkursy?
Cześć.
Podpowiedzcie mi, czy jest taka opcja, żeby prześledzić ocenę filmu w czasie - czy wzrastała, czy spadała, jak oceniony był film rok temu, a jak obecnie itp.
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Dziwna sprawa. Nie mogę oceniać odcinków tylko jednego serialu - Breaking Bad. Poza tym zniknęły mi oceny dotychczas ocenionych odcinków tego serialu. Czy ktoś jeszcze tak ma?
Dodam, że wyczyściłam przeglądarkę ze wszystkich ciasteczek. Adblock też nie ma tu nic do rzeczy. Sprawdzałam też na innej przeglądarce i innym...
Od dwóch dni mam problemy z przeglądaniem programu TV. Dzisiaj w ogóle część kanałów zniknęła, nie tylko z ulubionych ale ze wszystkich. Nie są to jakieś egzotyczne kanały tylko np. Ale Kino, Polsat Film. Też tak macie?
Przeglądałem właśnie moich gustopodobnych i przez przypadek trafilem na "swoje" oceny dwóch filmów: Goryle we mgle (ocena 3) i Przepowiednia (ocena 2). Raz, że jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żebym te filmy oglądał, a dwa, że raczej patrząc na oceny znajomych jest mało prawdopodobne bym tak nisko ocenił te filmy....