Odrzucono mi kontrybucję filmu, którego premiera zaplanowana jest na 2015 r. ze względu na "zbyt odległą datę premiery". 2025 r., to rozumiem, ale 3 lata? Wszak jest opcja dodania nawet premiery odległej o 10 lat, 2022 r... Zasadność?
Pytanie, czy u Was też tak jest, że na skrzynkę mailową od jakiś dwóch tygodni nie przychodzi newslater o nazwie "Kurier filmwebu", jak dawniej, tylko na przykład nadawca: Jakub Popielecki i nazwa maila jak tytuł jednego z artykułów ?
Już niedługo nowy sezon- polska telewizja w zasadzie już rozpoczęła emisję nowych odcinków a kolejka do odcinków jest na 2 maja. Znowu zacznie się gadanie, że ludzie nie mogą ocenić odcinka, bo jeszcze nie ma go w bazie. Nie będę ukrywać, mnie też zacznie to wkurzać. Nie można też dodać odcinków, żeby sobie spokojnie...
więcejCzy jest możliwe obecnie edytowania swojej wypowiedzi? Jeśli tak, to w jaki sposób? Jakieś 3 lata temu widziałem jak jeden użytkownik to zrobił.
Pewnie ten temat był już poruszany, ale jestem tu (na FW) od niedawna, więc zapytam. Czy ktoś może wie, czy FW ma w planach stworzenie działu dotyczącego Teatru TV? Skoro możemy oceniać gry, czy też filmy dokumentalne, to uważam, że koniecznością jest wprowadzenie także, wyżej wymienionej kategorii. Nakręcono wiele...
Na początku napiszę, że wiem - o braku możliwości zmiany nicku i o tym, że "ogólna" zmian
miała miejsce dawno dawno temu.
Zgodnie z regulaminem:
"3. Login — unikalna i niepowtarzalna nazwa Użytkownika w Serwisie wybrana w trakcie
rejestracji Konta, w tym nickname i/lub adres e-mail Użytkownika."
Jednakże obecna...