Idzie się przyzwyczaić, że przywołując stronę filmwebu otwieramy reklamę z małym banerem przjdź do filmweb.pl.
Także do tego, że bez adblocka całe tło jest zalane pożerającymi pamięc animowanymi reklamami, jedna na drugiej i jeszcze video. Z adblockiem mamy denerwujący czarny pas u góry. Polityka reklamowa FW z fazy...
Zniszczyliście Filmweb, nie da się wejść w wiadomości, w komentarze, wszystko się wiesza lub odświeża, tragedia. Z każdym razem gdy coś zmieniacie, zamiast to poprawiać to niszczycie. Przecież widzicie na jakie zmieniacie badziewie i jeszcze to przyklepujecie, żenada i śmiech na sali.
no to wasze zmiany idą w bardzo dobrym kierunku ! serdeczne gratulacje tyle durnych pomysłów w jednym miejscu! macie kurna rozmach! życzę powodzenia
Chciałbym sobie ustawić płynny layout i jak popsuło się kilka miesięcy temu, to nikt nie raczy tego naprawić. Za to wygląd ikonek z uporem maniaka 'poprawiacie" co kilka lat.
Mam bardzo ładną nowo-layoutową liczbę 32 przy menu Mój Filmweb i ile razy bym nie wchodził na stronę to nie chce zniknąć.
Za każdym razem FW zmienia negatywny głos na pozytywny.
To znaczy że już nie można tu zaznaczyć swojej negatywnej opinii?
Czy komuś jeszcze nie działa Program TV. Tzn. w momencie kiedy kliknę np. filmy - wszystko znika (wszystkie programy). Dzieje się tak przy jakiejkolwiek próbie "selekcji". Testowałem na FF i Chrome.