Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co oznacza ta ósemeczka przy nazwie użytkownika?

Idzie się przyzwyczaić, że przywołując stronę filmwebu otwieramy reklamę z małym banerem przjdź do filmweb.pl.
Także do tego, że bez adblocka całe tło jest zalane pożerającymi pamięc animowanymi reklamami, jedna na drugiej i jeszcze video. Z adblockiem mamy denerwujący czarny pas u góry. Polityka reklamowa FW z fazy...

więcej

Zniszczyliście Filmweb, nie da się wejść w wiadomości, w komentarze, wszystko się wiesza lub odświeża, tragedia. Z każdym razem gdy coś zmieniacie, zamiast to poprawiać to niszczycie. Przecież widzicie na jakie zmieniacie badziewie i jeszcze to przyklepujecie, żenada i śmiech na sali.

no to wasze zmiany idą w bardzo dobrym kierunku ! serdeczne gratulacje tyle durnych pomysłów w jednym miejscu! macie kurna rozmach! życzę powodzenia

Chciałbym sobie ustawić płynny layout i jak popsuło się kilka miesięcy temu, to nikt nie raczy tego naprawić. Za to wygląd ikonek z uporem maniaka 'poprawiacie" co kilka lat.

Mam bardzo ładną nowo-layoutową liczbę 32 przy menu Mój Filmweb i ile razy bym nie wchodził na stronę to nie chce zniknąć.

Nie umiem wejść i w powiadomienia i w wiadomości

Za każdym razem FW zmienia negatywny głos na pozytywny.
To znaczy że już nie można tu zaznaczyć swojej negatywnej opinii?

Czy komuś jeszcze nie działa Program TV. Tzn. w momencie kiedy kliknę np. filmy - wszystko znika (wszystkie programy). Dzieje się tak przy jakiejkolwiek próbie "selekcji". Testowałem na FF i Chrome.

Taki był zamysł? Na pewno! ;)