Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem, że HBO płaci za reklamę i miejsce na stronie, ale wręczenie Oscarów już za tydzień i trochę brakuje tego odnośnika na pasku menu... Zawsze był na długo przed ceremonią #firstworldproblems

nie działa, tzn otwiera się pierwszy zestaw programów, ale nie da się przejść do następnej porcji. Nie działa też podgląd programu na dowolnym konkretnym kanale TV. Mam tak od dobrych 2 tygodni. Ktoś ma podobne kłopoty?

Chciałbym się dowiedzieć, jak opisywać zdjęcia bo zupełnie nie wiem jak to robić ? Jest opcja : opisz zdjęcie, klikam na nią i co potem ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Znacie taki film który koleś odnajduje książkę jednej pisarki i cofa się w czasie żeby ją poznać i on zakochuje się w niej. Proszę o szybką odpowiedź

co do wyszukiwania: dlaczego, po wpisaniu szukanej frazy w okno filmwebowej wyszukiwarki, nic się nie dzieje jak kliknę ENTER? myszką muszę to zrobić, bo inaczej ni chu...
Dodawanie obsad:
http://imgur.com/a/ysnpW
Skoro mam polski język (a można już angielski???), dlaczego layout obsad jest w angielskiej...

Ktoś poza mną ma problem z dodawanie kontr?
Ciągle wyskakuje błąd "Wystąpił błąd przy wykonaniu akcji. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, prosimy o zgłoszenie błędu.".

Czy u was to jeszcze działa ? Bo u mnie nie .