Zauważyłem ,że można zapisać date urodzenia aktora np 10 Września i można też cyframi 10.09.czy to jakiś błąd i trzeba wklepać poprawkę.
Polecasz komuś film, a on nawet nie dostaje wiadomości, którą załączyłeś. Tylko samo powiadomienie. I jak się wejdzie na film, który Ci ktoś polecił, to w ocenach znajomych powinna być rubryka "poleca". nie? A nie ma.
Witam. Wydaje mi sie ze kiedyś była taka opcja, teraz jej nie widzę a przydatna rzecz. Jezeli na profilu są zakładki Ocenione, Chce Zobaczyć i NIe interesuje mnie to uwazam ze tez powinna być "Oglądam".
i znowu hejterzy atakują Filmweb... ja nie wiem jak administratorzy mogą nie banować tych prymitywów, ale one mnie już zaczynają denerwować. I przez nie Filmweb zamienia się w miejsce które lepiej omijać z dala. Adminy powinni się chyba bardziej przejmować tym, że taki tam sobie internetowy troll może obrazić drugiego...
więcejIch odczytanie stało się niemożliwe. Tak jakby zniknęły. Nie da się też skomentować oceny znajomego. Filmweb naprawi ten problem?
Dzień dobry,
Chciałem tylko wyrazić swoje rozgoryczenie faktem, że na naszym kochanym filmwebie ostatnimi czasy pojawiło się wielu wielu użytkowników 'z przypadku'. Oczywiście jest to za sprawą łatwego powiązania konta na fejsie z tym tutaj...
Jestem tutaj od 2007 i traktowałem Filmweb jako źródło informacji o...
Okazuje się, że filmweb zdecydował się zablokować ocenianie filmów i seriali :)) WTF?
Pierwsza myśl to z powodu na temat, w którym ludzie narzekali na trolli zaniżających oceny aktorów, ale aktorów nadal można oceniać normalnie... Zatem zdecydowanie to nie powód!
Miejmy nadzieję, że w tym roku odzyskamy...