Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

niedawno założyłam sobie konto na filmwebie, wiem od znajomych o mierzeniu podobieństwa, problem w tym, że pomiaru brak.
Ile jest potrzebnych wspólnych pozycji, bo nie mogę znaleźć nigdzie konkretnej odpowiedzi na ten temat?
Ja mam ocenionych 119 takich samych pozycji ze znajomą, dużo ocen się pokrywa, co jest...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

..nie można już w spokoju korzystać? No naprawdę, z hejterami można walczyć cały czas, a i tak po jakimś czasie znowu powrócą... a administracja sobie na to patrzy... no dobrze, reaguje nie raz, jednak moim zdaniem powinna to robić trochę częściej i szybciej. Kto tak uważa pisze w odpowiedziach ,,ja".

Czy można się jakoś skontaktować z administracją Filmwebu? Pytam się bo np. w takiej grze MovieStarPlanet da się tak normalne. Muszę po prostu na pewne ważne tematy z nimi popisać, a niestety nigdzie jakoś nie widzę takiej opcji, jednak rzadko siedzę na Filmwebie, więc możliwie że gdzieś tam jest, ale ja nie wiem...

Największy zagraniczny odpowiednik Filmwebu dzisiaj zlikwidował wszystkie fora dyskusyjne, zarówno ogólne jak i pod poszczególnymi filmami. Wszystkie wątki z kilkunastu lat poszły w śmietnik. Ciekawe czy to się im jakoś odbije? W social mediach tysiące osób zapowiadają bojkoty i masowe przechodzenie na TMDB, ale...

Hej! Od jakiegoś czasu na portalu do newsów zaczeliście wciskać trailery. Nie wiem po co ale skoro stwierdziliście że to potrzebne to ok. Nie podoba mi się zaś że jest to opcja autoodtwarzania i zdarza mi się go zatrzymywać kilka razy zanim doczytam news. A o zgrozo, czasami jak nie jestem podłączony do wifi to...

Czy są tutaj filmwebowicze z kontami 10 lat i więcej? Czasem czuję się jak dinozaur bo zazwyczaj trafiam na osoby z w miarę nowymi kontami lub max 5-6 lat a ci starsi na ogół mają nieaktywne profile :) Faktem jest że rzadko udzielam się na forum. Filmweb mógłby też nas jakoś docenić za te wspólnie spędzone lata i...

Chciałbym ogłosić ,ze Filmweb niby taki wielki serwis internetowy , ma beznadziejnie zrobioną stronę .
> wchodzisz na telefonie na filmweb i
A) nie możesz zobaczyć top500 filmów
B) nic nie możesz zrobić , nawet na zastany profil wejść bo i tak Cię przekieruje na pelnąwersje
> ooo upierdliwy banner "ściągnij...

Jak zgłosić moderatorowi lub administratorowi posiadanie przez danego użytkownika kilku kont?!

Jakie znacie profile osób związanych z kinem (krytycy, autorzy znanych blogów / fanpageów, recenzenci, youtuberzy)? Parę ode...