Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o dodanie do bazy filmu The Good Neighbor (2016):
http://www.imdb.com/title/tt2262315/

Po jasną cholerę , to był drugi całkiem dobry pod względem filmów portal , mówię nie dla durnych programików . To Filmweb !!!

http://i63.tinypic.com/jpipsw.jpg

No ok, wszytko fajnie, na pewno to skróci kolejki, ale komu ja mam w razie co poprawkę podesłać? Chyba, że bot jest nieomylny i nie ma bata żeby coś zaakceptował z błędem, to wtedy nie było pytania.

Konkretnie serial wicedyrektorzy. Nie mogę dodać oceny, ani komentarza. Przy innych produkcjach nie ma tego problemu.

Tylko mnie to nieziemsko wkurza?

Jak to jest teraz na filmwebie z ocenianiem aktorów? Kiedyś po prostu oceniało się aktora i tyle, a teraz ocenia się poszczególne role (chociaż w sumie teraz też można wystawić ogólną ocenę, tylko najpierw trzeba dodać aktora do ulubionych). Czyli teraz średnia ocena to średnia ocen tych ról? A ilość głosów przy danym...

więcej

Jw, mam trochę tego do raportowania...
Chyba trochę więcej zasad powinno tu istnieć, min. jak zapisywać imiona koreańskich aktorów...

Jak zauważyliśmy metodą obserwacji, niedawno wprowadzono nowe przeglądarki plakatów i zdjęć. Pytanie: jak teraz można się dostać do plakatów w pełnych wymiarach?

Ludzie dodają plakaty o ogromnych rozdzielczościach, a w galerii widnieją jakieś maciupcie znaczki. Kiedyś wystarczyło dopisać ".3" do adresu pliku .jpg,...

więcej

Witam. Nie jestem w stanie ocenić nowego serialu Woodego Allena "Crisis in Six Scenes", ponieważ nie ma dodanych jeszcze odcinków. Jeśli przeczyta to jeden z weryfikatorów bardzo proszę zróbcie coś z tym. Nie mam pojęcia jak to działa, ale chciałbym jakoś ocenić tą produkcję. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Ciekawi mnie kiedy osoby odpowiedzialne za portal skończą z logiką dziecka z pierwszej klasy szkoły podstawowej i zabiorą się za rozwiązanie problemu kolejek. Nie da się ocenić wielu filmów, seriali, członków obsady dlatego, że ich nie ma.
Nie wiem ilu jest moderatorów odpowiedzialnych za sprawdzanie dodawanych...