Fajnie by było jak by można było dodawać filmy anulowane, które były zapowiedziane ale ostatecznie nigdy się nie ukazały. Co o tym myślicie?
Witam, dawno nie dodawałem i trochę "zardzewiałem" w tych sprawach.
Mam pytanie, czy jako stronę aktora, reżysera itd. można dodać ich oficjalne konto na fb, Instagramie czy Twiterze?
Cześć,
chciałam poruszyć na forum sprawę, która mnie bulwersuje od pewnego czasu. Mianowicie - jak to jest, że znaczna część konkursów nie zostaje rozstrzygnięta?
Choćby w listopadzie wzięłam udział w 3 konkursach:
1)Millennium - wygraj 10 wycieczek do Szwecji: 8 listopada 2009 do godz 23:59
2)Oblicza...
Czy już nie ma programu który sam sprawdza materiały ??pytam się ponieważ od 3 dni nic mi nie sprawdził.
Hej nie moge dodac znajomych do mojego profilu. Caly czas wyswietla sie komunikat:
Na każdy z podanych adresów email wysłałeś/aś już zaproszenie lub popełniłeś błąd przy ich wprowadzaniu.
Byłoby miło, gdyby w/w zakładce dodać możliwość wyboru gatunku filmu. Mam tam mnóstwo rzeczy i wertowanie tego od dołu do góry bywa uciążliwe. A tak usprawniłoby to szukanie filmu, który wcześniej się tam zapisało.
Prawdopodobnie znalazłem pierwszy błąd automatycznej weryfikacji (o ile ktoś wcześniej się z takowymi nie spotkał). Piszę o tym dlatego, że kolejne błędy mogą zaistnieć na dniach...
Chodzi o daty premier do filmu "Wonder Woman" (2017). Interesuję się tym filmem, więc regularnie wszystko sprawdzam. Przedwczoraj po...