Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam,

mam pytanie - czy mozna zmienic nick?

Zmiana nazwy profilu?

użytkownik usunięty

Otóż chciałbym się dowiedzieć, czy możliwa jest zmiana nicku. Od pewnego czasu zacząłem korzystać z nowego nicka i chciałbym, żeby profil na FilmWeb też występował pod takim samym jak na innych stronach... Nie widziałem nigdzie w ustawieniach możliwości podmiany nazwy, ale zastanawiam się czy nie można by skontaktować...

więcej

Nie mogę sie połapać przez ten nowy filmweb. Czy zmiana nicku jest możliwa? Bardzo mi na tym zależy. Prosze o pomoc

Dlaczego macie takie opory przed tym?
Tak sobie pomyślałem,na jednej stronie jest tak,że zmiana nicku jest płatna,trzeba wysłać SMS,który kosztuje 2 zł z groszami.
Tylko byście na tym zyskali,co o tym wszyscy sądzicie?

Witam.
Bardzo mi zależy na zmianie nicku, niestety widzę że w ustawieniach nie ma takiej
możliwości ;/ Może jest możliwość napisania do supportu?

Mogliby nazwę profilu nie zintegrowaną z loginem, żeby można ją było dowolnie zmieniać.

Zmiana nicku na Filmweb

użytkownik usunięty

Jak w temacie. Można to jakoś zrobić samemu czy trzeba poprosić moderację?

Witam.
Konto na filmwebie założyłem przypadkowo, kilka nicków nie pasowało więc wpisałem ten
co mam (choć nigdzie się takim nie posługuje) i na początku nie przykładałem do tego
uwagi no ale po dłuższym czasie pomyślałem że jest on trochę "głupi" a możliwości zmiany
nie ma ( zakładanie nowego konta to bzdura na...

więcej

Witam,

Moj login teraz to Konrad_24. Nie rozumiem jakim cudem, skoro zakładałem konto z loginem: Konrad

Dlaczego został on zmieniony, gdy próbuje zmienić na poprzedni otrzymuje informacje, że ten login jest już zajęty. Czemu ktoś komuś zmienia login aby udostępnić innej osobie?

W jaki sposób można skontaktować się z administratorem? Bardzo zależy mi na zmianie
nicku.

Czy jest możliwość zmiany nicku na Filmwebie bez zmiany konta?