Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Przez przypadek kliknąłem obserwowanie forum jednego filmu, a w zakładce "obserwuję" na swoim profilu nie ma tego forum i nie mogę go odznaczyć (powinno być w "dyskusje o filmach"). Ciągle przychodzą mi uciążliwe komunikaty o założeniu nowego tematu na forum tego filmu. Co robić?

Witam,

czy jest taka funkcjonalność na portalu, że informuje na maila o emisji filmu, którego ma się dodanego do tych co się chce obejrzeć? Jeśli nie to zgłaszam to jako propozycję nowej funkcji, wg mnie bardzo przydatnej. Wydaje mi się, że byłoby z tym niewiele roboty. Kwestia sprawdzania cyklicznego listy...

Czy u was tak samo nie można przyjąć zaproszenia do znajomych klikam przyjmi zaproszenie i kółko się kręci i nic musiałem usunąć zaproszenie .

Jak dodać linki do postów tak aby móc je wysłać, zatwierdzić?

witam, mam pytanie - co zrobić, by zmienić swoją nazwę profilu? Szukam w ustawieniach, ale nie mam takiej opcji. Może ktoś mnie naprowadzić? Z góry dzięki.

zmiana nazwy uzytkownika

użytkownik usunięty

w zwiazku z tym, ze bede teraz korzystal z tego konta ( nie zakładane przeze mnie (uzytkowane wczesniej przez wspolokatorke ) ) jest mozliwe by admin jednorazowo zmienil mi nick?

Nie mogę zmienić nicku

użytkownik usunięty

Wchodzę w ustawienia profilu i obok nicku nie ma opcji edytuj, ktoś wie dlaczego? Czy
po prostu zmiana nick jest nie możliwa?

Przeczytałem kilka tematów i dowiedziałem się:
a)kiedyś była możliwa zmiana nicku w dowolnej chwili
b)zablokowano tą opcję do dziś, ponieważ dużo "trolli" podszywało się pod innych

A ja indywidualnie prosiłbym o zmianę mi nicku z powodów estetycznych, bo na forum nawet nie wchodzę, ja jedynie oceniam filmy i...