Witam,
gdy chcę dodać plakaty do gry/filmu nie wgrywają się (nie widać miniaturek). To problem techniczny portalu?
Jak długo obecnie czeka się na zweryfikowanie kontrybucji? Chodzi mi głównie o zdjęcia i notki biograficzne ludzi kina, tudzież dodawanie nowych filmów do bazy. Z góry dzięki za odpowiedź, zwłaszcza, jeśli odpowie ktoś z Wierchuszki.
czy u was też tak jest ze od kilku dni w 3 najświeższych tematach na fora nie ma odpowiedzi ani nie ma nowych tematów? Ale jak się wejdzie na pełne to jets...
już kiedyś był taki problem
witam od pewneg czasu mam dość dziwne zjawiska.. Wchodzę sobie na pełne forum INNE. Patrzę a tu oczwyiście uliczny grajek gra pioseneczkę a lajków pod tematem jest 11. Zdziwiłem się, bo to zwykły trolling.. 0 odpowiedzi i 11 lajków pod tematem pod trolllingiem?? Wchodzę sie zapytać na temat Grajka o co chodzi a tu jak...
więcejWitam! Proponuję by dodać nowy gatunek filmowy do puli ogólnej gatunków, a mianowicie - filmy postapokaliptyczny. Mam w zanadrzu jeszcze parę pomysłów (np. superhero, młodzieżowe, cyberpunk), ale na chwilę obecną, gdy ten gatunek filmowy ma wysoką i wciąż rosnącą popularność przydałoby się by został dodany. Dla...