Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
gdy chcę dodać plakaty do gry/filmu nie wgrywają się (nie widać miniaturek). To problem techniczny portalu?

Weryfikacja materiałów

użytkownik usunięty

Jak długo obecnie czeka się na zweryfikowanie kontrybucji? Chodzi mi głównie o zdjęcia i notki biograficzne ludzi kina, tudzież dodawanie nowych filmów do bazy. Z góry dzięki za odpowiedź, zwłaszcza, jeśli odpowie ktoś z Wierchuszki.

czy u was też tak jest ze od kilku dni w 3 najświeższych tematach na fora nie ma odpowiedzi ani nie ma nowych tematów? Ale jak się wejdzie na pełne to jets...
już kiedyś był taki problem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam od pewneg czasu mam dość dziwne zjawiska.. Wchodzę sobie na pełne forum INNE. Patrzę a tu oczwyiście uliczny grajek gra pioseneczkę a lajków pod tematem jest 11. Zdziwiłem się, bo to zwykły trolling.. 0 odpowiedzi i 11 lajków pod tematem pod trolllingiem?? Wchodzę sie zapytać na temat Grajka o co chodzi a tu jak...

więcej

Witam! Proponuję by dodać nowy gatunek filmowy do puli ogólnej gatunków, a mianowicie - filmy postapokaliptyczny. Mam w zanadrzu jeszcze parę pomysłów (np. superhero, młodzieżowe, cyberpunk), ale na chwilę obecną, gdy ten gatunek filmowy ma wysoką i wciąż rosnącą popularność przydałoby się by został dodany. Dla...

http://www.filmweb.pl/serial/Teletubisie-1997-161236