Kiedyś była możliwość zmiany nicku, natomiast teraz widzę, że nie ma takiej możliwości... Jednak chciałabym zmienić... Jeśli nie da rady już samemu w ustawieniach to może taką możliwość posiada admin lub coś podobnego? Taki mam kaprys i już, tym bardziej, że wszyscy przez mój nick biorą mnie za faceta.
Kilka razy był już poruszany temat możliwości zmiany nicku i nic z tego nie wyszło.Wcale się nie dziwię bo gdyby taka opcja była to codziennie na adres filmwebu wpływało by kilkaset próśb o zmianę nicku np.jakieś trolle,którzy nie chcieli by być kojarzeni ze swoim dotychczasowym nickiem i w ten sposób mogli by się...
Jak zmienić nick??
Założyłam to konto juz tak dawno... i wybrałam wtedy pierwszy lepszy. Jest jakaś mozliwosc zmiany? Tyle mam tutaj filmów etc zaznaczonych że bez sensu się "przenosić" na nowe z normalnym nickiem.
Probujac odpisac na posta,lub odp.nie wyswietla mi sie odpowiednie do tego okienko.Pisze z telefonu i dotad nie mialam z tym problemu.
powiedzcie mi co za osioł wycenial cene smsa??!!! skoro pisze 0,25 to dlaczego z mojego konta znika 25 zl? a na dodatek kaza wyslac 2 smsy wiec w sumie 50 zl!!! Nie wykupujcie ludzie tutaj nic bo to jedno wielkie oszustwo
Czekam na wyniki konkursu z Niezgodnej. Tydzień minął od zakończenia, a wyników dalej brak :O Nie wiecie kiedy będą?
Witam wszystkich. Kiedyś natknąłem się na zdjęcie starego Filmwebu, bodajże do filmu "Transformers" i pisało: "Gatunek:" "Od lat:" Czy jesteście za tym, aby ta kontra powróciła? Bo ja tak. Chciałbym aby powróciła i żeby UŻYTKOWNICY mogli ją dodać, np. film TV - wiek z programu TV, kino - kino/tv (jeśli nie ma stronie...
więcej