Zasadniczo mam takie sytuacje gdzieś i to ignoruję, ale o co chodzi z tym gościem ?
http://www.filmweb.pl/user/underholdsbidrag
Na swoim profilu ma wypisane różne niedorzeczności, a w niektórych tematach również się udziela i zaśmieca forum bzdurnymi komentarzami (niektóre są kasowane). To jakiś troll czy co ?
Taki temat to chyba nic nowego. Wy powiecie że to schizofrenia ustępuje, a ja mòwię, że ta baza danych naprawdę się pieprzy. Długo w to nie chciałem wierzyć, ale kolejny raz w bardzo kròtkim odstępie czasu wchodzę na stronę jakiegoś filmu żeby sprawdzić z ciekawości jaką ocenę wystawiłem a tu dupa. Aż takiej sklerozy...
więcejczy normalny user filmwebu moze dodawać gatunki czy gatunki musi dodawać jakiś specjalny weryfikator ?? pytam bo jest wiele filmów w których zle zakwalifakowano gatunki a jak chcę to poprawic to nie wiem jak to zrobić wie ktoś moze ????
Witam.
Rozwiązałem parę Quizów dostępnych na stronie filmwebu. Gdzie mogę zobaczyć ile % uzyskałem z poszczególnych quizów? Gdy wejdę w quiz (który już rozwiązałem) nie pokazuje mi się ile otrzymałem w nim % a nawet mogę go rozwiązać drugi raz.
np. Chciałbym dodać zdjęcie z filmu "Jaja w tropikach" i opisać, że to Tom Cruise by pojawiła się miniatura w jego filmografii.
Chciałbym się dowiedzieć czy/kiedy pojawi się możliwość normalnego przypisywania/zmiany gatunków gier. O ile przejście na stronę dodawania nowego gatunku jest możliwe poprzez ręczne doklejenie fragmentu do adresu, o tyle poprawianie już istniejącego gatunku nie jest możliwe.
Od ok 2 tyg mam problem z logowaniem na filmweb. Teraz logowałam się chyba 10 minut.
To komunikat który wyskakuje:
Podczas łączenia z serwerem ssl.filmweb.pl wystąpił błąd. SSL otrzymał rekord z nieprawidłowym kodem uwierzytelnienia wiadomości. Kod błędu: SSL_ERROR_BAD_MAC_READ
Żądana strona nie może zostać...
Nie wiem kto wpadł na ten genialny pomysł zmiany zasad, ale może to przeczyta, więc gratuluję znalezienia sposobu na jeszcze większą zapaść na portalu.
Przy konieczności podania pełnej daty, nie tylko nie można dodać tytułów odcinków, które się pojawiają i niewątpliwie są potrzebne dla aktualności portalu, ale nie...