Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Skromna propozycja, aby filmweb nawiązał współpracę z portalami VOD (ipla, iplex, tuba...), polegająca na umieszczeniu informacji na stronie filmu, o tym, że można ten film obejrzeć w danym serwisie VOD, płatnie lub bezpłatnie.

Na imdb jest taki producent a na Fw nie ma go w regulaminie to co mam wpisać ?

Hejka,
czy zgodnie z zasadami dodawania można dodać funkcjonujące jako osobny dodatek do gry i płatne osobno "Pakiety misji" - jako nowy rekord w bazie?
Dzięki!

kazda strona laduje się bardzo dlugo

Film który oceniam na 10/10 został mi zaproponowany z 2 lata temu w rekomendacjach na ponad 80%. Teraz, tak dla sprawdzenia anulowałem moją ocenę, aby sprawdzić na ile % teraz powinien mi się ten film spodobać według filmwebu...

i co? 61%...

Ktoś mi wyjaśni skąd taka zmiana?

Witam,
zauważyłam, że nie widać przy niektórych użytkownikach, że są zalogowani. Nie świeci się zielone kółeczko, mimo iż użytkownik jest na portalu. Czy to błąd, czy usuwają funkcjonalność podobnie jak ostatnie logowanie?

Na imdb jest taki producent a na Fw nie ma go w regulaminie to co mam wpisać ?

Witam.
Gdzieś mi umknęło info, że ocen przy filmach na stronie "Mój Filmweb" nie będzie? Zawsze miałem porównanie jak ocenił znajomy a jak ja a teraz trzeba specjalnie przejść na stronę filmu.

Coś jest nie tak.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem