Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam problem z poprawianiem/kasowaniem obsady. Zaznaczam osoby, które chcę zmienić (zaznaczam popraw) i nie mogę wcisnąć przycisku zgłoś (tak jakby go tam nie było). Co mam zrobić?

Ktoś się wybiera z fimwebowiczów w tym roku? A może jest tutaj jakiś "weteran" tego konkursu? Można prosić o jakieś wskazówki, z czego najlepiej się przygotować, może ktoś ma pytania z poprzednich lat?

Czy tylko ja mam problem z dodaniem gatunku do gry? Nie widzę w ogóle takiej opcji.

Filmweb zmienia się na gorsze. Najpierw społecznościowa rewolucja i robienie z portalu filmowego Facebooka, a teraz sortowanie tematów według tych które mają najwięcej lajków... Jest mi przykro.

Prosiłbym o przywrócenie sortowania tematów "od najnowszych" jako ustawienia domyślnego DLA WSZYSTKICH...

Mam pytanie: prawie 2 tyg. temu dodałem jedną z recenzji. Wydaje mi się nawet na temat ;) i w miarę profesjonalna, jednak cały czas wisi "w oczekiwaniu na weryfikację". Długo to tak może potrwać, bo może i skrobnąłbym coś jeszcze, ale skoro to ma tyle trwać, to uważam, że jest to bez sensu, tym bardziej, że dotyczy...

Piszę komentarz i kiedy klikam "dodaj temat", przekierowuje mnie na stronę "Nie znaleziono". Piszę komentarz, nic się nie dzieje. Piszę drugi raz, trzeci. Nic. 3 dni później są trzy takie same komentarze. Nie można usuwać lub zmieniać komentarzy.
Nie można przeglądać komentarzy ani moich ani innych ludzi. Dodaję...

Czemu niektóre filmy mają same w sobie inną ocenę niż w Filmweb- top500 ?

Kiedyś oglądałam pewien film, szczegółów niestety nie pamiętam, ale było to zimą w górach, grupka osób, dziewczyna z dwoma chłopakami utknęła pod warstwą śniegu, miała zapalenie płuc, jeden chłopak był chyba ranny potem ten drugi go zabił wstrzykując coś strzykawką. Kilka osób próbowało ich odnaleźć i wyciągnąć. Tylko...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem