Mam problem z poprawianiem/kasowaniem obsady. Zaznaczam osoby, które chcę zmienić (zaznaczam popraw) i nie mogę wcisnąć przycisku zgłoś (tak jakby go tam nie było). Co mam zrobić?
Ktoś się wybiera z fimwebowiczów w tym roku? A może jest tutaj jakiś "weteran" tego konkursu? Można prosić o jakieś wskazówki, z czego najlepiej się przygotować, może ktoś ma pytania z poprzednich lat?
Filmweb zmienia się na gorsze. Najpierw społecznościowa rewolucja i robienie z portalu filmowego Facebooka, a teraz sortowanie tematów według tych które mają najwięcej lajków... Jest mi przykro.
Prosiłbym o przywrócenie sortowania tematów "od najnowszych" jako ustawienia domyślnego DLA WSZYSTKICH...
Mam pytanie: prawie 2 tyg. temu dodałem jedną z recenzji. Wydaje mi się nawet na temat ;) i w miarę profesjonalna, jednak cały czas wisi "w oczekiwaniu na weryfikację". Długo to tak może potrwać, bo może i skrobnąłbym coś jeszcze, ale skoro to ma tyle trwać, to uważam, że jest to bez sensu, tym bardziej, że dotyczy...
Piszę komentarz i kiedy klikam "dodaj temat", przekierowuje mnie na stronę "Nie znaleziono". Piszę komentarz, nic się nie dzieje. Piszę drugi raz, trzeci. Nic. 3 dni później są trzy takie same komentarze. Nie można usuwać lub zmieniać komentarzy.
Nie można przeglądać komentarzy ani moich ani innych ludzi. Dodaję...
Kiedyś oglądałam pewien film, szczegółów niestety nie pamiętam, ale było to zimą w górach, grupka osób, dziewczyna z dwoma chłopakami utknęła pod warstwą śniegu, miała zapalenie płuc, jeden chłopak był chyba ranny potem ten drugi go zabił wstrzykując coś strzykawką. Kilka osób próbowało ich odnaleźć i wyciągnąć. Tylko...
więcej