Pewnie jest to kwestia pojawiająca się nie po raz pierwszy, ale nie udało mi się odszukać żadnego sensownego wątku. Nie uważacie, że fajnie by było dodać dział dla książek, podobnie jak został dodany do gier? Nie jest już to przecież portal poświęcony w 100% filmom czy serialom, więc nie zaszkodzi. Osobiście już od...
wotam,dzis wbilem na baze filmow wybralek rok i najmneisjzzy,a tu patrze jakis rok zerowy.o co chodzi?? bo raczej w zerowym wieku nie bylo teatrow,a na 100% filmow
Witam, chciałbym zmienić mój mail w serwisie, filmweba zakładałem lata temu, na adres mailowy, który był raczej do głupstw przeznaczony do tego na tlen.pl, od dawna tego maila nie posiadam bo był to tylko spam i chciałbym zmienić "w razie gdyby" adres na mój aktualny normalny adres na gmaili, jak tego dokonać ?
Cześć. Może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób dzia£a aplikacja Android? Przy filmie "Na granicy" jest 295 głosów i ocena 6.0 a wg aplikacji sa 2 głosy i ocena 5.0. Ponadto niektóre filmy z 2016 r mają wpisane daty premier a w aplikacji nadal jest informacja że film czeka na premierę. Wie ktoś dlaczego się tak dzieje ?
Wczoraj dodałem 4 różne nowe informacje do filmu który obejrzałem. (Fire and Ice - The Dragon Chronicles) Dodałem również ocenę tego filmu.
Dzisiaj otrzymałem informację, o odrzuceniu tych propozycji. Sprawdziłem.
Okazało się, iż te odrzucone informację, 1 jeszcze oczekująca, moja ocena oraz opis dodany przez...
Nie wiem czy już było, więc wybaczcie jeśli tak, ale od dobrych dwóch tygodni mam bardzo irytujący błąd dotyczący ocen znajomych aktorów/reżyserów itp. na stronie danego filmu. Raz widać wszystkie oceny, innym razem pole ładuje się ładuje i załadować nie może, jeszcze innym ocen nie widać, ale wiem, że są, bo na...