Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Są 3 rzeczy które mi leżą na sercu w związku ze stroną. Pewnie już były poruszane ale trudno.
1. Był taki czas że przy zdjęciu filmu, zanim się go kliknęło, pojawiało się czy go oglądaliśmy i czy chcemy go obejrzeć. To był taki znaczek w lewym górnym rogu na plakacie tegoż filmu. Teraz tego nie ma.
2. Od kilku...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie lubię filmów akcji, nie lubię filmów sci-fi. Średnia ocen filmów akcji, które obejrzałem 4.14. Średnia ocen filmów sci-fi, które obejrzałem to 4,89. Średnia filmów, które jednocześnie są filmami akcji i sci-fi to 3.42. A co mam w rekomendacjach? Deadpool - 70% w moim guście - co to ma być?

Typowy błąd filmwebu, zaakceptować datę produkcji i nie kontrolować czy na pewno wyszło w danym roku, ale mniejsza o to. Znalazłem kilkanaście błędów, podałem linki do filmwebu i imdb wysłałem wszystko na maila "Pomocfilmweb", gdzie się kiedyś tym zajmowali, ale teraz mnie olewają. Gdzie mogę to zgłosić by w miarę...

Z niewiadomych mi przyczyn nie mogę dodać komentarza na stronie właściwej do zgłaszania dubli filmowych (http://www.filmweb.pl/user/nowy_blog/blog/430978). Po kliknięciu "Wyślij" coś się w kółko ładuje i ładuje - bez końca, a wpis dalej niewysłany. Może ktoś wie w czym leży przyczyna?

Nie wiem czy jest sens oceniac film skoro po dluzszym czasie ocena i tak znika

Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zapraszać też do programu aktywnych użytkowników Filmwebu. Trochę to już nudne oglądać po raz kolejny, jak jakaś aktorka chwali von Triera i Meryl Streep. Jestem pewien, że niejeden Łeb mówiłby z większą pasją i wiedzą. Zróbcie ludziska może jakiś konkurs talentów i pokażcie jaki jest...

więcej

Jak zapraszam usera ktory nie jest moim gustopodobnym ale jak wchodze to z 5 stron mamy wiekszosc tych samych filmow ocenionych to dlaczego nie wyswietla sie % filmow nawet najmniejszy?

Prosze o odpowiedz.

Skoro jest temat zbiorczy ze studiami filmowymi
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Studia+filmowe+v.2.,2731370
czemu nie zrobić tematu ze studiami od gier. Wpisujmy tutaj studia growe, których brakuje w bazie Filmwebu...

Na początek: BadFly...

dlaczego niektóre seriale nie pojawiają się na liście "do obejrzenia"?
w nadchodzących premiarach jest ok, ale jak odcinek wyjdzie to nie pojawia się w "do obejrzenia"
część seriali jest ok, a na przykład u mnie sleepy hollow i heroes reborn już od dawna się nie pokazuje