Ostatnio jak chciałem dodać na swoim profilu nową notkę i dodać kilka plakatów, albo zdjęć z galerii to wyskakuje komunikat: "The response could not be deserialized"
Mimo że wcześniej bez problemu dodawałem różne obrazy. Proszę o szybką odpowiedź.
Witam,
znalazłem 2 gry gdzie okazuje się że jest to ta sama gra tylko jedna ma nazwe JP a druga USA:
http://www.filmweb.pl/videogame/Simple+1500+Series+Vol.+32%3A+The+Boxing-2000-66 5781
i
http://www.filmweb.pl/videogame/Boxing-2000-655742
gdzie można zgłaszać takie przypadki aby zostały scalone w jedno?
Kiedyś przy logowaniu do filmwebu było NORMALNE okienko gdzie był do zaznaczenia "ptaszek" przy "Nie zapamiętuj mnie". To NORMALNE przy każdej stronie, portalu, itd. - gdzie wymagane jest logowanie.
Teraz przy logowaniu wyskoczyło mi jakieś pieprzone okienko z jakimś pejsZbukiem i googlem ale z patologią bo nie...
Witam,
Może komuś się przydać przy playerze, który ma czkawki non-stop ;)
1. Uruchamiamy przeglądarkę Google Chrome (lub Chromium).
2. Otwieramy stronę, z interesującym nas Video.
3. Klikamy na stronie prawym przyciskiem myszy (ppm) i wybieramy "Zbadaj Element".
4. Po prawej stronie rozwinie się nam okno ze...
Klikam na ostatni post, a zamiast mnie do niego przekierować, przekierowuje mnie do ostatniej strony tematu.
Wydaje mi się, że w bazie osób powinienem, po wybraniu zawodu reżysera, ujrzeć Pana Tarantino na 1szej stronie. Ale widzę tu Depp'a ze stosunkowo niewielkim dorobkiem.
A gdyby po wybraniu #reżyseria zastosować coś w stylu automatycznego sortowania osób pod względem popularności wyreżyserowanych filmów?
Rozumiem,...
Skoro Filmweb jest tak przychylny na nowe zmiany (ocenianie odcinków, znajomi) i kiedyś zaakceptowali nawet moją sugestie (filmy, które chcesz zobaczyć) postanowiłem wrzucić kilka kolejnych propozycji.
Pierwsza z nich dotyczy forum. Likwidacja opcji: za krótki i możliwość edycji postów, przynajmniej jakiś czas po...
Jeśli tak to czy można podmieniać go na uaktualnione wersje? Zamierzam od czasu do czasu coś w nim pozmieniać i wrzucać go z powrotem na blog tyle, że w tym samym miejscu co stary, a nie jako nowa notatka. Czy plik ten dalej będzie arkuszem kalkulacyjnym czy tylko jego zdjęciem na blogu? Jeśli nie da rady i zostanie mi...
więcej