drogi filmwebie, trwa wlasnie festiwal w Berlinie ,a w Twojej bazie nie ma polowy filmow tam pokazywanych, choc jestes druga co do wielkosci baza na swiecie. wstydz sie Panie
Z filmweba korzystam od 2004 roku ale z forum od nie dawna. Praktycznie na forum jestem nowa. No więc mam taki problem że moje wszystkie wpisy zostały zablokowane. Chodzi mi o moje pytania. Dam przykład taki że na forum seriale zadalam pytanie czy ktoś poleci mi seriale typu The Walking Dead. Kupe takich pytań na forum...
więcej
Moim zdaniem zakładka Chce Obejrzeć powinna mieć takie same opcje filtrowania filmów
w niej zawartych jak filmy obejrzane tj: kraj, gatunek, rok itp. Powinien być też podział na
strony bo jak się ma dużo filmów zaznaczonych to strona długo się ładuje.
Jakiś czas temu poprawiłam daty sporej ilości seriali, które są zakończone- głównie miniseriali. Zostały zaakceptowane, wpisane do bazy, ale kiedy teraz wchodzę na strony tych seriali dalej nie są one zakończone i można zgłosić do nich poprawki, bo nic się nie zapisało. Co się mogło stać?
Chyba trzeba ruszyć z duchem czasu i dodać jeszcze jeden typ recenzji ;)
"Internet" - bo dużo filmów teraz wychodzi w internecie jeszcze przed wyjściem na dvd/blu-ray.
Dzisiejszy filmweb jest tragiczny, najlepszy chyba był z jakieś 4 lata temu kiedy to wszystko działało tak jak trzeba, łatwo było się w nim odnaleźć, a teraz? Co się stało, że od dłuższego czasu filmweb działa jak g*wno? Czy to moja wina, czy może jakiś zarządca strony jest tak nieporadny, że nie potrafi złożyć do kupy...
więcej
Kilka pytań na temat widoczny w tytule:
1. Jaki jest stan kolejki i jak są punktowane kontry?- nie mogę znaleźć takiej pozycji w ogólnym informatorze
2. Jak rozszerzyć grono aktorów, aby można było dodać osoby znajdujące się w obsadzie gościnnej?