Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/user/rezi

Mam pytanie - jak mogę odblokować użytkownika, którego zablokowałam przez przypadek?

Dziewczynka w marmurze

użytkownik usunięty

Szukam filmu. Był on o takiej dziewczynce co ją taki starszy facet porwał i trzymał w jakiejś półce w murze i przykrywał kamieniami rzeby jej nikt nie znalazł. Ta historia powtarza się już po raz drugi i ona leży obok szkieletu tamtej dziewczynki. Pamiętam jeszcze że oni dopiero się przeprowadzili na jakąś wieś i ona...

więcej

Mam już dość tego, że jestem niesprawiedliwie traktowany przez weryfikatora Dorotę. Użytkowniczka ta nie potrafi czytać i nie zna regulaminu. Odrzuciła już drugą stworzoną przeze mnie recenzję mimo, że spełniała wszystkie kryteria regulaminu, tak samo jak pierwsza. Przy drugiej odrzuconej recenzji napisała komentarz,...

więcej

IMDB jest źródłem, na które powołuje się większość osób dodających informację do bazy danych Filmweb. Ale co jeśli zawarte tam informacje, dodane przecież przez zwykłych użytkowników, są nieprawdziwe?

Dzisiaj natrafiłem na film, którego gatunki filmowe podane na IMDB są zupełnie z d..., oczywiście ktoś dodał tak...

Od pewnego czasu nie działa mi ta opcja. Klikam akcpetuj, a pojawia się kółko jakby cały czas było w toku, a po odświeżeniu zaproszenie dalej "wisi". Ma ktoś ten problem?

Wiem, że Mozilla jest no. 1 wśród przeglądarek i że korzysta z niej około 33% użytkowników,
ale... Google Chrome jest no. 2 i byłoby dobrze gdyby na nim też działało :)

Co nie działa?

1). Magiczny cylinder z powiadomieniami (po kliknięciu nic się nie dzieje)
2). Galeria (po kliknięciu na zdjęcie otwiera się...

więcej