Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W obsadzie filmu klikam + i wpisuję imię i nazwisko itd. potem sprawdzam i pojawia się foto aktora oraz napis: "Ten element już istnieje w bazie" i nic nie mogę zrobić. Co dalej, co robię nie tak?

Co się stało z konkursem Filmowe inspiracje Asusa? :o jeszcze wczoraj był na liście konkursów, a teraz go nie widzę :o nie ma też go na liście rozstrzygniętych konkursów. Czy został anulowany czy jak?

Jak również w społeczności filmwebu zaczyna być strasznie uciążliwe szukanie bezsensownych zaczepek i prowokowania niepotrzebnego stukania w klawiaturę także sugeruję użytkowników wszczynających blokować.

Takim sposobem że 50 osób przypuśćmy oznacza osobę jako "Trolla" po czym zostanie wyrzucona lub zbanowana na...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ma ktoś podobny problem dziś? Moje się nie wczytują

Moim zdaniem trzeba by oddzielić takie chociażby Lego Marvel Superheroes z Vity od gry z reszty platform, bo to tak naprawdę zupełnie inna gra, tylko z tym samym tytułem i ocena użytkowników może być niezbyt trafna, bo oceniaja inne produkty

Pierwsza dziesiątka najbardziej oczekiwanych premier to filmy fantastyczne na podstawie komiksów co skłania mnie do głębokich przemyśleń z jakim sortem filmwebowiczów mam do czynienia:)).Spoglądając jednak na listę najlepszych filmów wszechczasów,wciąż jednak króluja produkcje kultowe które niosą ze sobą odpowiedni...

Dobry diler uzależnia swoich klientów od narkotyków a wy mnie uzależniliście od Quizów a od 3 tygodni nie ma nowych jak żyć?!