W obsadzie filmu klikam + i wpisuję imię i nazwisko itd. potem sprawdzam i pojawia się foto aktora oraz napis: "Ten element już istnieje w bazie" i nic nie mogę zrobić. Co dalej, co robię nie tak?
Co się stało z konkursem Filmowe inspiracje Asusa? :o jeszcze wczoraj był na liście konkursów, a teraz go nie widzę :o nie ma też go na liście rozstrzygniętych konkursów. Czy został anulowany czy jak?
Jak również w społeczności filmwebu zaczyna być strasznie uciążliwe szukanie bezsensownych zaczepek i prowokowania niepotrzebnego stukania w klawiaturę także sugeruję użytkowników wszczynających blokować.
Takim sposobem że 50 osób przypuśćmy oznacza osobę jako "Trolla" po czym zostanie wyrzucona lub zbanowana na...
Moim zdaniem trzeba by oddzielić takie chociażby Lego Marvel Superheroes z Vity od gry z reszty platform, bo to tak naprawdę zupełnie inna gra, tylko z tym samym tytułem i ocena użytkowników może być niezbyt trafna, bo oceniaja inne produkty
Pierwsza dziesiątka najbardziej oczekiwanych premier to filmy fantastyczne na podstawie komiksów co skłania mnie do głębokich przemyśleń z jakim sortem filmwebowiczów mam do czynienia:)).Spoglądając jednak na listę najlepszych filmów wszechczasów,wciąż jednak króluja produkcje kultowe które niosą ze sobą odpowiedni...