Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś jeszcze nie może dodać plakatów ???

Czy da się zmienić swój opis w profilu? Kiedyś coś wpisałam, a teraz nigdzie nie ma opcji, żeby to zedytować.

myślałem, że klawiaturę rozwale jak to zobaczyłem...dosłownie...klikam na strone filmu a tu zamiast strona filmu to profil jakiegoś użytkownika, ok , pomyślałem że cos zle kliknalem ale nie. Okazuje sie, że w prawym gornym rogu jest nie mój nick, tylko jakaś "Dorota W " (nazwisko celowo kasuje, ale było pełne...

Drobna albo większa sugestia która poprawiłaby (przynajmniej mi) komfort w organizowaniu swojej listy.

Chodzi o to, że użytkownik mógłby dodawać swoje własne tagi do tytułów. Ja i moja dziewczyna mamy różne gusta, ale czasami znajdzie się film, który warto obejrzeć razem, dlatego oznaczenie go jako "wspólne" dla...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam nadzieję, że tak :)
Przydałoby się mi, bo mało kto tu raczej wie, kto tu nie wielu wie, kto to jest Skaven :)

Zmieńcie albo udoskonalcie odtwarzacz klipów na FB bo obecny zachowuje się jakbym miał łącze dial-up z lat 90-tych a nie 100 megabitów

Po raz trzeci probuje zalozyc nowy temat.
Za pierwszym razem, naprodukowalem sie, i po kliknieciu "dodaj temat", wyswietlilo mi informacje, ze podana strona nie istnieje.
Za drugim razem, zaczalem sie produkowac, i w polowie chcialem cos sprawdzic na forum, i okno komentarza bezpowortnie zniknelo.
Probuje trzeci raz...

więcej

Witam, od pewnego czasu mam problem z odtwarzaniem zwiastunów na FW, gdy chcę włączyć jakiś zwiastun, to nagle wszystko się zatrzymuję , żadna strona nie działa ani nic, i za chwile się pokazuję komunikat "Skrypt nie odpowiada..." i są trzy opcję "przerwij" kontynuuj" i "debuguj skrypt" i nawet jak którąś opcję wybiorę...

więcej

Dlaczego one znikają i nikt nic z tym nie robi?