Jakąś godzinę temu chciałam wejść na stronę, chociaż miałam ustawione automatyczne logowanie wyglądało na to że muszę się zalogować przez ''połącz z facebookiem'', po naciśnięciu tej opcji pojawiał się komunikat ''wystąpił błąd''. Po kilku próbach usunęłam ciasteczka i ponownie spróbowałam, pojawił się komunikat...
Nic nie idzie znaleźć, jeśli chodzi o kino rosyjskie, bo aktorzy/aktorki/filmy z Rosji są zapisywanie niezgodnie z zasadami języka polskiego.
Nie można napisać poprawnie zgodnie z polską transliteracją, a w nawiasie czy w opcji "other names" dodawać transliteracją angielską, aby uniknąć dubli z imdb.com?
ProgramTV w końcu zaczął działać.....pierwszy raz od 6 miesięcy. Prezent na Dzień Dziecka? Ciekawe na jak długo (:
Wcześniej było ich jakieś 1400 łącznie. Teraz jest 1360 z czego 1255 filmow, 93 seriale i 12 gier. Jak patrze w podglad ocen na przegladarce jest ich 1286??? Ale czego... Wtedy i tak po dodaniu wychodzi 1391... co jest nie tak????
Witam. chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość drobnej przeróbki w zakładce 'Program TV' mianowicie, gdy zjedziemy na sam dół podstrony ukazuje Nam się lista 'nie przegap dzisiaj w tv' z plakatami lepszych filmów natomiast, kiedy klikniemy program na jutro/pojutrze lista się nie aktualizuje, a byłoby to bardzo...
nie dzialaja. I obojetnie w ktora strone przesune czy na filmy bardziej znane czy nieznane i jaki rok. Nie pokazuje nic albo jeden film ciagle. Seriali nie pokazuje zadnych. Zawsze dzialalo dopoki nie dodali tych "przesuwakow"
Wczoraj zmieniłem ocenę filmu, który nie miał przypisanej żadnej daty (bo został oceniony jeszcze przed wprowadzeniem funkcji dat) i automatycznie pojawiła się przy ocenie data aktualna. Nie wiem dlaczego robione są takie utrudnienia, czy to naprawdę aż taki problem wprowadzić możliwość usunięcia daty z oceny filmu?...
więcej