Czy jest na filmwebie coś takiego jak ranking ról? Jeśli tak to czy można jakieś namiary bo nie mogę tego znaleźć. ...
mam dwie propozycje zmiany=pewnie do rozwazania przez administracje portalu:
wyszukiwanie po miejscu akcji, tzn, zeby wymeinione w "ciekawostkach" miejsca akcji przy filmach linkowlay sie i mozna bylo wyszukac np. filmy krecone w Wenecji, albo w Marrakeszu itd.
sama chetnie korzystalabym z tego, lubie ogladac filmy...
Witajcie! Proszę amatorów kina o wysyłanie zaproszeń do grona znajomych.
Porównam sobie z miłą chęcią swoje oceny z innymi kinomaniakami.
Uruchomiliśmy dziś możliwość tworzenia własnej listy obserwowanych znajomych. Oceny obserwowanych osób będą wyświetlane w gadżecie na kokpicie oraz w profilu użytkownika, w zakładce "znajomi - aktywność".
Listą obserwowanych można zarządzać na Waszej liście znajomych: http://www.filmweb.pl/friends/browse
Możliwość...
Zwracam się z prośbą do Filmweb sp. z o.o. aby naprawiła swój zepsuty program telewizyjny. Mianowicie chodzi o to że po północy program nie reaguje na zakładkę "teraz" tylko wyświetla program rano. System nie widzi filmów po godzinie 00.00 !
W tym celu trzeba po północy włączać zakładkę wieczór ( co jest bezsensu )...
Jeszcze nigdy nie dodawałem filmu. Jak mam to zrobić? Chciałbym dodać Asdfmovie 7 i 8, bo 6 i wcześniejsze już są.
Zapomniałem już dlaczego przestałem pisać recenzje dla filmwebu. Teraz już wiem... Ostatnia kontrybucja z połowy października. PAŹDZIERNIKA. I tak od dwóch tygodni. Ktoś je sprawdza w ogóle? :|
jak w temacie, klikam w wiadomość, link w pasku adresu zmienia się na ten właściwy, ale nic się nie dzieje
Wiem, że w powiązanych są różne głupoty z lat minionych, ale to jest świeża robota. Ach, czego tu nie ma... Grunt żeby był Hitler, najlepiej w tytule. W fabułę nie ma przecież co wnikać. Nieważne, że bez sensu bo punkty lecą! Mało? To można dorzucić poliziottesco (La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori),...