Rozumiem , że oficjalnej premiery jeszcze nie było , ale po co dawać możliwość oceniania , by później ją blokować? Gra miała już ponad 200 unikalnych ocen ( co widać m.in. w wypowiedziach ) a jakiś "geniusz" postanowił wszystko wywalić i zablokować ocenianie. Mimo wszystko , ocenę mam nadal zapisaną w zakładce "gry...
Dlaczego oceniony serial nie pokazuje się w ,,ostatnio oglądanych"? Wie ktoś / coś? To jakiś dziwny błąd na stronie, czy tak to sobie filmweb wymyślił?
Czy ktoś zrobi w końcu porządek z odcinkami w family guyu?? Nie można normalnie śledzić serialu przez te błędy, pomieszane odcinki, duble itp. nie kwapicie się w ogóle do akceptacji poprawek, a Daredevila jakoś dało radę bez kolejkowania dodać odcinki, bo popularny serial a jeżeli mniej to go kolejkujecie... Przecież...
więcej
Czy zwycięzcy konkursów z Kopciuszkiem zostali już powiadomieni? Córeczka mi żyć nie daje, minęło już sporo czasu i nie wiem, czy jest jeszcze nadzieja...
Jeżeli ktoś już został powiadomiony to proszę o wpis lub wiad.
Dzięki
Pozdrawiam!
znalazłam taki link na blogu jednego z weryfikatorów,
https://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general
można zamieszczać swoje uwagi/pomysły na zmiany. Jako jedyne miejsce wygląda jakby ktoś z administracji brał to pod uwagę, część pomysłów została zrealizowana. Narzekanie na forum NIC nie da, a patrząc na liczby...
Zapisują się ostatnio z opóźnieniem, nieraz trzeba dwa razy kliknąć by zaskoczyło. Czy ktoś też ma z tym problem?