Drogi filmwebie! Chciałabym się zapytać, kiedy zamierzasz podać wyniki konkursów, które zalegają z hasłem "zakończony nierozstrzygnięty"? Większość z nich w regulaminie miała zapis, że zwycięzcy mieli być wybrani w ciągu 7 lub 14 dni od dnia zakończenia, a tymczasem od końca niektórych minął ponad miesiąc i ani widu...
więcejCzęsto podkreślacie wielkosc i wspaniałość filmwebu, niby drugi najwiekszy portal filmowy w europie, a amatorszczyzna na każdym kroku, patrze na ranking aktorów i krew mnie zalewa wg rankingu na waszej stronie Tomasz Kot jest lepszym aktorem od Roberta De Niro, no przecież to jest beka niesamowita. Gość z jedną średnią...
więcej
Od kilku tygodni odpowiedzi w postach są niewidoczne, pojawiają się po jakimś bliżej nie określonym czasie... hallo informatycy, nie śpimy co tam się dzieje ???
Druga sprawa, wywalcie tą opcję sortowania postów od najlepszych, co za totalna głupota ???
Trzecia sprawa, kiedy w mobilnej wersji będzie dostęp do...
Jak sprawdzic ile ma sie punktow?
Za samo ocenianie filmow nie dostaje sie punktow?! Zebym mogl napisac do znajomego mam recenzje wrzucac? Przeciez to absurd. W jaki sposob moge napisac do znajomego na filmwebie jak najszybicej, bo mam niesamowicie wazna sprawe, a kontakt mam tylko przez FW i dopiero teraz patrze...
Jak tak w ogóle można zrobić :/ Myślałem, że to chwilowe ale żeby znaczek w FW w lewym górnym rogu się nie kręcił ! - oburzające. Proszę o wyjaśnienia.
Witam
Jak usunąć daną postać z obserwowanych? Nie mogę się doszukać w menu a zależy mi by to zrobić :)