Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wpisałem tę frazę w wyszukiwarce, najnowsze posty/tematy na ten temat to styczeń tego roku. Dosyć dawno, jakby nie patrzeć.
A że była to dla mnie bardzo przydatna funkcja, chciałbym wznowić ten wątek. Czy są plany przywrócenia opcji "oglądam" przy serialach? W poprzednich tematach wyczytałem, że miały być prowadzone...

więcej

Edit: Już znalazłem gdzie się wysyła prywatne wiadomości. Temat do usunięcia.

Witam.
Mam do wszystkich Filmwebowiczów prośbę - ilekroć natkniecie się na jakimkolwiek forum na wypowiedzi niejakiego "adlerxx_" (z podkreślnikiem na końcu), proszę podawajcie mi linki, w tym temacie, albo od razu zgłaszajcie te posty do usunięcia (oraz konto "adlerxx_" do zbanowania). Otóż jeden ćwierćinteligent, do...

więcej

Nie zwykłem narzekać na filmweb, choć jest na co i jak coś się spieprzy, to zwyczajnie czekam cierpliwie aż naprawicie (przeważnie naprawiacie), ale do cholery, czekam już chyba z dwa miesiące, a dalej nie działa, zaczęło mnie to poważnie irytować.

Zapewne to nie pierwszy tu taki post, więc użytkownicy wiedzą o co...

więcej

Jest tu gdzieś opcja sortowania aktorów według moich ocen a nie wszystkich użytkowników?

Czy ktoś wie ile trzeba czekać na nagrodę w konkursie?

będę miał w przyszłym tygodniu a dzisiaj wchodzę w "chcę obejrzeć" i nie ma.Więc się pytam czy to tylko małe opóźnienie czy coś innego?

http://www.filmweb.pl/serial/Forever-2014-710942/episodes#sezon1

Odcinki po premierze a nie można ich ocenić, odblokuje ktoś to??
Z Family guyem jest to samo.

Zastanawia mnie dlaczego Potop ma premierę na świecie w 1974 a w Polsce 2014?
Czemu do polskich premier są inne zasady niż do światowych? Bo światowa jest zostawiana zawsze tak pierwsza premiera a polska, to aby jakieś wznowienie (film w wersji 3D trafia do kina, albo po odrestaurowaniu też trafia do kina) to od razu...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem