Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wiedzieliście, że w tematach może być max 1000 wypowiedzi, czy tak było zawsze?

Witam. Mam przeglądarke Chrome 42.0.2311.90 m i chce wiedzieć czy tylko mi nie działa system oceniania aktorów w konkretnych filmach. Testowałem z wyłączonymi wtyczkami i nie pomogło. Jakieś rady?

Gdy włączam zwiastun chociażby filmu Obława wyświetla się czarne okienko i tyle, jedynie dźwięk słychać.

Czy jest na sali osoba, która podjęła próbę kontaktu z wydawcami Filmwebu w celu odblokowania możliwości importowania ocen z Filmweba na Filmastera (i uzyskała odpowiedź)? Przy próbie zaimportowania ocen pojawia się bowiem komunikat: "Uwaga! Jeśli import nie działa (pojawia się informacja o błędnym haśle lub nazwie...

Od jakiegoś czasu nie mam już problemów ze znikającymi postami i nieznikającymi ikonkami. Tak, jakby wszystko się unormowało. U was też?

j.w

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej czy ktoś wie jak to działa? Dodałem informacje dot. obsady i produkcji do istniejącego tytułu ale zweryfikowało mi tylko producentów (natychmiast), obsada tymczasem "Kontrybucja do tego elementu czeka już w kolejce." I co teraz? mam zamknąć okno? nie wiem czy będzie mi się chciało to jeszcze raz wprowadzać. Na...

Bo ta jest beznadziejna.A lubicie zmieniac na gorsze ,wiec pytam ?

Ktoś wie jak to naprawić?