Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mysle ze takich tematow powinnismy zakladac wiecej, moze w koncu ktos sie za to wezmie, albo przynajmniej poinformuje jak dlugo takie problemy jeszcze beda. Masakra doslownie...

Tak, ja wiem że to już było i że nie tylko ja mam taki problem. Ale może jak ich zarzucimy to w końcu coś z tym zrobią.
Wnerwia mnie to że jak klikam w "oglądałeś?" to to nic nie daje i odcinek mi nie znika z panelu. Oglądam kilka seriali i bez tego trochę zaczynam się gubić. A już całkiem koszmarne jest, że z...

gdy oceniam odcinek, który obejrzałem, ocena mi się nie zapisuję
ten odcinek już powinien zniknąć z tych do obejrzenia na moim profilu, a on nadal tam jest bez oceny
dzieje się tak z różnymi serialami, na zmianę
teraz obecnie mam problem z Supernatural
czy zostanie to naprawione?

wydaje mi się, iż dobrym pomysłem byłoby stworzenie możliwości wyszukania filmów tzw. "na faktach","na podstawie książki" :>
co o tym sądzicie?

1.FilmBox HD 2.FilmBox Extra 3.FilmBox Family 4.FilmBox Action 5.FilmBox Arthouse
Kanały te pojawiły się niedawno na kablówce UPC więc pewnie sporo osób je posiada a pewnie na innych kablówkach i satelitach też są dostępne.

Witam serdecznie, na moim profilu występują liczne problemy techniczne- przykładowo oceniony film nie pokazuje się w zakładce obejrzane, nie widać oceny, ani mojego komentarza do filmu. Dzieje się tak od paru dni, ale wcześniej występowały inne cuda na kiju. Mam zatem pytanie, gdzie mogę znaleźć formularz kontaktowy do...

więcej

Witam, od jakiegoś czasu przychodzące powiadomienia asystenta i te zwykłe nie znikają mi nawet jak już w nie wejdę i zobaczę. To jakiś błąd, czy gdzieś to można wyłączyć, żeby nie wisiało mi np. powiadomienie o znajomości albo powiadomienie asystenta o artykule, który i tak już widziałam? Nie chodzi mi o wyłączenie...

Dlaczego nie dostaję powiadomień o komentarzach? Nie tylko ją nam taki proble, lecz
również inni użytkownicy.

Witam,
Dodałem dzisiaj kolegę do znajomych ale...
- Nie pokazuje mi, że mam go w znajomych.
- Cały czas mam w powiadomieniach "1" lecz gdy tam wejdę nic nie ma.
- Na aplikacji w telefonie pokazuje mi go w znajomych.
- Jak wejdę w film oceniony przez niego to nie pokazuje mi ocen innych znajomych.

Jak to...

Dodałem kilka zarysów fabuły, zostały zaakceptowane i zapisane, ale nie są widoczne na stronie filmu.
np.
http://www.filmweb.pl/film/Wybory-1951-234783/contribute/plot/4141853/4
czy
http://www.filmweb.pl/film/Ahoj+dziewczyny-1989-39143/contribute/plot/4141236/4