Może by zrobić taką akcję żeby duża część tych co mają konto tutaj przestali się logować?Może jak administracja zauważy,że liczba użytkowników się zmniejsza to coś w końcu zrobią z tymi problemami.
Czy nie uważacie, że filmweb źle mierzy podobieństwo? Mam z X wspólnych filmów 246 (i ciągle rośnie, cóż się
dziwić cały czas oglądamy je razem), gry i ludzi filmu oceniamy podobnie, a X z Y ma wspólnych
filmów 77 i ma większe dopasowanie procentowe niż ja i X??
Jestem oburzona i proszę o udoskonalenie tego. Albo...
Filmweb ustawia wątki nie według daty ostatniego wpisu (jak wcześniej), ale według oceny wątku (poprzez lajkowanie). Jest to koszmarny błąd, zresztą kolejny z serii. Powoduje on, że ludzie inicjujący pod filmem/serialem jakąś dyskusję mają mniejszą szansę na to by się ona jakkolwiek rozwinęła. Na liście wątków nowy...
Czy da się zrobić tak, żeby komentarze i tematy na forum były przez CAŁY CZAS porządkowane od najnowszych? Już chyba z tysiąc razy zmieniałem kolejność z tej durnej fejsbukowej od najlepiej ocenianych, w ustawieniach nie mogę nic takiego znaleźć.
FILMWEBIE, nie wkurzaj użytkowników, bo niedługo tylko zieloni będą...
Po sześciu nieudanych logowaniach („przepraszamy – błąd … „) wpadam na kokpit i ze zdumieniem czytam powiadomienia o nieistniejących, aczkolwiek wystawionych z dni temu 7, komentarzach do moich wypowiedzi. Oceniam film, a jego ocena na profilu się nie pojawia, wystawiam komenciur – ten też się nie pojawia, klepie...
Sorry ale kto robił kod do proponowania filmów w podobnym guście do ocenianych?
Dziś zupełnie umarłem - Jezus z Nazaretu oraz My Little Pony...
Powaliło was kompletnie.
Jestem jakiś durny...
Od godziny błądzę po serwisie próbując znaleźć po imieniu i nazwisku znajomego który ma konto na filmwebie i chciałbym go dodać do "friend listy". Problem polega na tym, że ma on konto, ale nie powiązane z żadnym innym serwisem społecznośćiojakimkolwiek - co za tym idzie, nie mogę go wyszukać...