Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałem wyszukać, sobie serial Sci-Fi według np. popularności to w większość wychodzą mi japońskie animacje (anime czy jakoś tak).
Na kilka stron 80% to samo anime. Temu przydała by się taka opcja, żeby odznaczyć np. to anime.
No chyba że da się to jakoś ominąć ale ja nie potrafie.

Nie wiem, czy taki wątek już był, jednak go dodam. Czy Wam również znikają noty ocenionych filmów? Dlaczego? Wchodzę na profil filmu, wiem na pewno, że go widziałam i oceniłam, a oceny nie ma. Orientujecie się?
Pozdrawiam.

co sie znowu zwaliło??

Jak w temacie

Widzę to cudo i takie pytanie mi się nasunęło: czy, jeśli to będzie w takiej formie, oznacza, że trzeba (ZNOWU) zmieniać praktycznie pół portalu, bo komuś się nie chciało dostosować tego do powszechnie przyjętej pisowni (np. Wii <---> WII), czy też, mimo pozornie bezmyślnej implementacji, przy zapisywaniu do bazy...

Dlaczego dodając obsadę nie znajduje np: Ra'ufa Glasgowa(1)?

1. http://www.filmweb.pl/person/Ra%27uf+Glasgow-791482

Wchodząc w swój profil i zakładkę "wypowiedzi" pojawia się kilkadziesiąt stron. Można to jakoś filtrować tytułami filmów? Albo w jakiś inny sposób odnaleźć swój wpis?

Na górze strony widnieje napis: "Kokpit odchodzi do historii i zostanie wyłączony na początku 2015 roku" może mi ktoś powiedzieć dlaczego??? Od lat go używam mam wszystko ustawione pod siebie przede wszystkim informacje są przejrzyste, a ten nowy wygląd jest totalnie do bani i brakuje dużo przydatnych informacji. Co za...

więcej

Ja przepraszam, ale komu przyszło do głowy zmieniać to, co było bardzo dobre i przejrzyste? Jest nieładna, nieprzejrzysta, ciągnie się jak guma do żucia. Nawet nie ma przycisku "pokaż wyniki wszystkich ankiet". Szkoda...

Wpisałem w filtry kraj:Polska rocznik:1979 i wyskoczyło mi 13 tytułów ale nie było wśród nich filmów "Szansa" i "Słodkie oczy" akurat te filmy znam i mam ocenione więc jeśli nie było tych dwóch to znaczy,że innych też może nie być czyli co? wyświetla się tylko część filmów? na jakiej zasadzie to działa? rozumiem,że...