Jak zapewne zauważyliście na forum Hobbita dzieją się rzeczy jakie nie powinny mieć miejsca. Od dawna pojawiają się głosy coraz większej ilości użytkowników, którzy mają serdecznie dość tego co tam się dzieje. Po krótkiej wymianie zdań stwierdziłyśmy z userką Belief, że wypadałoby coś zrobić z szerzącym się...
Witam, tak jak w temacie . Korzystam z dwóch kont: stare od 2005 z którego korzystam do dziś i nowe z automatu połączone z fb. Czy jest w ogóle taka możliwość??
Dzięki
ps. szkoda mi ocenionych filmów i znajomych, żeby to wszystko ze starego konta przepadło.
Witam,
Od jakiegoś czasu bardzo razi mnie pewien szczegół związany z zakładką 'Wypowiedzi' w każdym profilu. Problem mianowicie polega na tym, że w naszym profilu pokazuje jedynie pierwsze posty w każdym danym temacie, a nie nasze własne wypowiedzi. Uważam, że może to wprowadzać ludzi w błąd i sprawiać, że będą nam...
160 znaków łącznie ze spacjami jakie FilmWeb daje na auto-komentarz pod oceną nie starcza na napisanie jednego pełnego zdania. Żenujące! Dajcie chociaż ze 200.
Przykład z mojej dzisiejszej oceny filmu Hunky Dory:
"Ułomność scenariusza, kiepska intryga i nieścisłości historyczne dot. pop-kultury są rekompensowane...
dawno mnie nie byo na Filmwebie, może mi ktoś wytłumaczyć co muszę zrobić żeby zobaczyć składowe mojego kokpitu czyli oglądane seriale itd. teraz to widzę tylko jak moi znajomi oceniają filmy co mnie najbardziej na świecie nie interesuje.
Dzień dobry! Apeluję do adminów o zrobienie porządku na forum najbardziej popularnego filmu w tym roku, czyli Bitwy Pięciu Armii.
Zgłaszam do zbanowania:
- czosnako ( http://www.filmweb.pl/user/czosnako ) za notoryczne obrażanie innych, konto założone parę dni temu, a jedyne oceny na nim to 1 i 10, czyli najpewniej...