Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Czy można dodawać zdjęcia przy biogramie danego aktora, muzyka?
Jeśli tak to w jaki sposób?

Za każdym razem jestem informowany, że jakiś użytkownik filmweb założył nowy temat na forum pewnego filmu. Na początku dałem "obserwuj ten film", ale już dawno to usunąłem, a powiadomienia nadal otrzymuje.

co za łoś wymyślił kretyńską chmurkę dodawania znajomych w pobliżu hiperłącza tematu? człowiek wejdzie na forum zmęczony, albo ciutkę zrobiony, po czym jadąc kursorem w górę zażyczy sobie otworzyć jakiś temat, ale ręka mu się z deka omsknie... klik... i już wysyła zaproszenie jakiemuś planktonowi..

nosz weźcie się,...

więcej

Za każdym razem jak wchodzę na filmweb.pl, to się pokazuje cała informacja "Mój Filmweb to strona specjalnie dla Ciebie!...", zawsze klikam Ok, Zamknij, a i tak następnym razem ta informacja się pojawia. Mogę to jakoś wyłączyć?

Gdzie zniknęła opcja oceniania aktorów/aktorek, jak to było za starych dobrych czasów. Chciałem ocenić pewnego aktora i nie znalazłem opcji oceny "za całokształt", tylko możliwość oceny poszczególnych ról. No chyba że coś przeoczyłem?

Administracja Filmwebu najwyraźniej naprawdę lubi pogrywać sobie z użytkownikami... Ledwo co ucichły spory o nowy design strony, a teraz wprowadzają nowe, tandetne ikonki nagród. Spójrzcie chociażby na Jake'a Gyllenhalla: http://www.filmweb.pl/person/Jake.Gyllenhaal O ile Złoty Popcorn nie wygląda tak źle, spójrzcie na...

więcej

Czy można jakoś usunąć opcję aby moi znajomi nie "lajkwoali" moich ocen pod filmami?

proszę kogoś z serwisu o info kiedy zostanie przywrócona zakłada "seriale, które oglądam " na stronie
tytułowej profilu ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Znikają mi seriale z obserwowanych w tymże super hiper mega zaawansowanym i intuicyjnym nowym filmwebie. Prośba o naprawienie tego i poświęcenie trochę więcej czasu na zakładki seriale, bo to normalnie niefunkcjonalne ścierwo jest, nic więcej...
Np. taki Ascension mi zniknął a wcześniej jak oceniałem oglądane odcinki...

więcej