Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi mi konkretnie o spis treści dlaczego niby nowe konta nie mogą zawierać wewnętrznych linków? o o co chodzi tak jest napisane czy po pewnym czasie będę mógł zrobić spis treści na blogu ? miał ktos podobnie .

Witam, często przeglądając forum o jakimś filmie pod nazwą użytkownika, który na nim się wypowiada napisane jest na ile ocenił on ten film. Mi, pomimo tego, że oglądałem dany film i napisałem ciś na forum nigdy nie pojawiła się moja ocena. Dlaczego?

Usunąłem wszystkie gadżety z kokpitu. Gdy dodaje je na nowo wyświetlają się tylko po lewej stronie. Jak je przenosić na środek czy do prawej?

Kiedy rozesłane zostaną kody?

Skazani na Shawshank konkretnie. 93% w moim guście.

Gdy próbuje wejść w rekomendacje cały czas wyświetla mi się ikona ładowania. Czy ma ktoś podobny problem? Jak go rozwiązać?

Czekałem na wprowadzenie takiej funkcji jak ocenianie ludzi filmu po profesji, ale tak
jak to teraz wygląda jest nie do przyjęcia. Lepiej byłoby wejść na stronę jakiejś osoby,
zaznaczyć profesję, którą chce się ocenić OGÓLNIE i wystawić ocenę, a takie
rozdrabnianie na każdy film jest niezachęcające, a nawet...

Dlaczego na liście z tytułami filmów np. aktora czy reżysera nie ma ich ocen sumarycznych (filmwebowych) ? Ułatwiało to wyłowienie jakiegoś wartościowego filmu ...

Zauważył ktoś, że ostatnio rekomendacje powariowały? Teraz daje mi same filmy o Hitlerze albo jakieś, takie, właściwie nie wiem co to jest, ani opisu ani plakatu, tylko kraj produkcji(np: irak/ meksyk/węgry/islandia), AŻ 10 ocen oraz znaczek że jest 80% w moim guście. O.o Aż sprawdziłam co ja oglądałam takiego co...

Udało mi się wygrać nagrodę w konkursie Asusa, jednakże nie dostałam maila, w którym miałabym podać swoje dane do wysyłki. Czy ktoś wie co mam zrobić w takiej sytuacji? ;)