Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
w grudniu wysłałem maila do jednego Pana z redakcji (nie będę tu wymieniał z nazwiska, bo nie o to chodzi) w sprawie niedodania punktów za kontrybucje i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, więc wstawiam problem tutaj.
nie chodzi o ogólną sumę moich punktów, ale o sumę przy danym filmie/serialu. to już drugi...

więcej

1. Nowy kokpit... Ech co się będę rozpisywać, wiele już zostało napisane na ten temat.
2. W zakładce "seriale" w kolumnie "masz do obejrzenia" pokazują mi się jedynie odcinki, które... miałem do obejrzenia w dniu wyłączenia starego kokpitu. Wszelkie nowe premiery do tej kolumny, z nieznanych mi przyczyn, nie trafiają.

więcej

Nie dziala gadzet "nie przegap w TV" a teraz dubluje oceny znajomych:
http://screenshooter.net/100623109/nylqhov

Czy tylko ja mam taki problem czy jednak ta funkcja w starym kokpicie była super. Chodzi o spis oglądanych seriali , informacje ile ma się nieobejrzanych odcinków , terminy premier nowych odcinków... super to było , a teraz hmmm mam tylko jakieś wybiórcze newsy że coś tam kiedyś wyszło i to stare jak świat np o...

.

Od jakiegoś czasu pewien troll wypisuje inwektywy jak tylko zobaczy mój post. Zgłaszanie nadużycie nic nie daje, bo co z tego że zablokują post, skoro troll i tak znowu będzie sypał wulgaryzmami z rękawa. Czy komuś można zgłosić to na filmwebie? Czy można liczyć na zbanowanie tego indywiduum? To już podpada pod...

Widzieliście ? Nareszcie nie trzeba otwierać czasem po 10 zakładek każdego filmu,żeby sprawdzić czy wszystko oglądaliśmy z danego filmu tudzież bajki :)

Świetnie, że to dodali :D Od razu widać jaką ocenę daliśmy, czy chcemy to zobaczyć itd :)

Brawo FW a teraz poprosimy o dodanie forum do apki, powrót " teraz...

więcej

Ostatnio oceniłem kilka osób, które nie posiadały jeszcze żadnej oceny swoich ról w filmach. Po upływie doby na profilu tych osób w dalszym ciągu widnieje brak oceny społeczności. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś wie jak często następuje aktualizacja ocen poszczególnych ról w filmie? Mam nadzieję, że to nie...

Przyjąłem do wiadomości, że „przycisk” zgłoszenie nadużycia przy wypowiedzi osoby która tego dokonała nie całkiem działa i aby skutecznie tego dokonać należy zgłosić to na blogu któregoś z Adminów, nawet zadziałało, ale teraz nie mogę dopisać nic na żadnym (dwóch) z blogów czy to z IE czy MF

Witam

Uważam że jeśli coś jest doskonałe to po co zmieniać? Skoro coś jest dobre, przejrzyste i sprawdzone po co udoskonalać? Zmiana wyglądu i działania programu TV zupełnie mi nie odpowiada. Ktoś odniósł podobne wrażenie?