Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

osoby na filmwebie, który miał na blogu takie swego rodzaju podsumowanie, pamiętam, że było tam podsumowanie Davida Finchera, oceny poszczególnych filmów, ocena jego osoby, średnia ocena filmów, ilość obejrzanych filmów, jeśli ktoś kojarzy, to proszę o info.

Od kilku dni poruszanie się w serwisie to istne piekło. Strony ładują się bardzo długo, wyskakują różne komunikaty o błędach i co chwile pisze że "Serwis chwilowo niedostępny. Przepraszamy." Pytanie - Kiedy to będzie działało jak normalna internetowa strona? Obecnie korzystanie z filmwebu mija się z celem.

Jakoś tak mi się wcześniej nie kliknęło a ciekawe jestem czy był Blues Brothers (muzyka) i Aliens (FX)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy jeszcze komuś nie podoba się nowa wersja mojego asystenta? Strasznie irytuję mnie kiedy wchodzę na fw i widzę 20-30 parę nowych info po czym wchodzę i widzę same filmy i seriale które są wyświetlane dziś czy jutro w tv :/ Normalnie zanim doszukam się jakichś ciekawych info jak wcześniej na temat nowości, nowinek...

więcej

Wchodzę na profil danego aktora, chcę zobaczyć jego listę filmów i obok oceny tych filmów aby odszukać najlepszy. Oczywiście na nowym wyglądzie tego nie ma... Muszę klikać osobno na każdy z 120 filmów i zapamiętywać jaką ma ocene. To śmieszne... Dobrze, że IMDB jeszcze jest...

Słuchajcie jak to jest z tymi blogami użytkowników, jest gdzieś jakiś ich spis/lista czy coś? Czy to jest takie pisanie do samego siebie, bo chyba znajomi nie dostają nawet powiadomień o nowym wpisie itp.

Od ok. tygodnia Cinema 3D ma nowe kino: http://www.cinema3d.pl/3483,biala_podlaska, a w Waszej bazie tego brak.

Dodaje ten film od ponad tygodnia. Wyświetla się komunikat, że pliki czekają na kontrybucję. Jak długo jeszcze?? Tymbardziej że film mozna było obejrzeć w tv jeszcze przed świętami!!