totalna porazka dostaje rekomendacje filmow w moim guscie a one mnie wogule nie interesuja natomiast filmy ktore lubie lub chcialbym obejrzec wg gustomierza nie sa w moim guscie...
jak zwykle przekonałem sie ze to kwestia przyzwyczajenia, juz mialem pare razy takie uczucie gdzies w internecie i teraz sie upewniłem, to wszystko to kwestia przyzwyczajenia.
Błagam o przywrócenie informacji na stronie aktorów o średniej ocenie jego filmów jakie obejrzeliśmy
Zauważyłem pewien błąd w ilości ocenionych filmów. Na stronie wyświetla mi się jedna liczba, w aplikacji na telefonie druga, a w wersji na iPadzie jeszcze inna. Dodatkowo, wchodząc na profil znajomego, na stronę główną, mam wyświetloną liczbę wspólnie obejrzanych filmów. Natomiast w momencie gdy wchodzę w samą zakładkę...
więcejCzy jest taka opcja? Szukam, wciskam, klikam i nie znajduję. Jeśli nie, to może naprawdę warto się zastanowić nad wprowadzeniem takiej możliwości - żeby dostać się np do filmów, których nie wyprodukowano w USA muszę się przedzierać prawie na sam koniec listy...
Skoro istnieje kuriozalna opcja recenzowania recenzji(?), która jest nadużywana przez idiotów, trolli i nieudaczników życiowych, którzy w wolnych chwilach, czytaj: w święta i dni wolne od szkoły, zajmują się gadką szmatką, to myślę,że dobrą opcją byłoby wprowadzenie funkcji oceniania wypowiedzi poszczególnych userów i...
więcejW ciekawostkach, w pierwszym błędzie "Ślady krwi na twarzy Thranduila zmieniają się kilkakrotnie podczas scen bitwy. ..." link do Tobyiego Maguire'a. To tylko ja to widzę?
Filmweb używa tylko 2 tytułów na stronie każdego filmu. Jeden polski i drugi (niżej) oryginalny. Brak trzeciego tytułu - po angielsku stwarza problemy podczas próby szukania filmów, które nie są w języku angielskim, ale angielski tytuł posiadają.
Uważam, że powinien zostać wprowadzony ten trzeci tytuł, co w dużym...