Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ponieważ niesamowicie mnie denerwował, pogrzebałem i znalazłem takie rozwiązanie: profil > Ustawienie profilu > asystent i tam można zaznaczyć opcje, które ma obsługiwać Asystent. Odhaczyłem wszystko i na razie (pięć dni) Asystent milczy (cóż za ulga :-))) )
Było sporo wątków na ten temat może komuś się przyda.

Wygrałam w konkursie Plush Święta lecz nie wiem jak te kody i kiedy ( na czym mogę je odebrać ) zostaną dostarczone do mnie czy twórcy konkursu by mogli się zemną skontaktować :)

Jeśli to nie żart i na prawdę stary kokpit zostanie usunięty to zostane na 3 dni przetestować coś co i tak wiem, że będzie klapą bo widać to już teraz a potem klasyczna kasacja. Tak tak, jestem tylko jednym użytkownikiem, ale czy na pewno?:) Zażaleń już jest pół forum a nie wszyscy je napisali. Gwarantuje wam, że...

Dlaczego wszystkie czarno-białe filmy spadły w moich rekomendacjach o ok. 20%????

W starym kokpicie moją ulubioną zakładką była ta z serialami - była fajna lista, przy każdym serialu było szybko i ładnie widać ile odcinków pozostało do obejrzenia, kiedy premiera najbliższego odcinka itp. Bardzo ułatwiało to 'zarządzanie' aktualnie oglądanymi serialami.
I tu się pojawia moje pytanie - ponoć stary...

więcej

Codziennie od około 18 do późnej nocy strony na portalu ładują się po kilka minut. Zwariować można... Wszystko inne śmiga, tylko nie filmweb. I nie wiem czy to wina samego portalu, czy ten cały funbox, który mam od niedawna to syf do kwadratu :/

Co się dzieje z filmwebem? Tak strasznie wolno chodzi, że można stracić cierpliwość. Dodam, że inne strony szybko się wczytują. Czy u was ten portal też tak muli?

Nawa szata graficzna to niewypal.Wszystko jest gorsze niz bylo.Kokpit,ocena filmow, filmografia aktorow ,ocenianie ich,fora........Co to za strona startowa "Moj kokpit" jesli nie moj tyko narzucony przez Filmweb i zupelnie nieprzejrzysty,wszystko w jednym worku.Juz lepiej wroccie do starego bo nowe nie wyszlo.

Filmweb pozbył się w ogóle możliwości wyświetlania na naszym profilu seriali, które się aktualnie ogląda, nie mówiąc już o opcjach dla seriali na kokpicie. Olano zupełnie ten temat. To jakaś kpina.

Zostawcie nam kokpit!

użytkownik usunięty

Stary kokpit --> dużo gadżetów i wszystko co mnie interesuję na jednej stronie w wygodny sposób!!!!
Nosy kokpit --> Na pół strony facebook i pustka.

To jest jakiś żart. Dajcie ludziom wybór, bo narzucona zmiana jest beznadziejna.
Co macie do zaoferowania osobom nie łączącym konta na filmwebie z kontem na...