Alfabetycznie ułożone wszystkie tytuły z liczbą kin, w których wyświetlają obraz, a w
rozwinięciu godziny? Może dla kogoś z małego miasta to nie jest przydatna informacja, ale
w przypadku gdy kin jest w mieście lekko ponad 20, zniknięcie to jakaś totalna masakra ;/
Wystąpiły przed chwilą błędy na mojej stronie. Podwójnie wyświetlają się informacje o mnie. A to jeszcze nie wszystko. Wg 1 panelu informacyjnego mam 192 p., natomiast wg 2-go tych punktów jest 212
Wchodząc dzisiaj na Filmweb przeżyłem szok. Nie dość, że zamiast kokpitu jakieś wielkie na całą stronę sprawozdania z ostatnich ocen znajomych, to jeszcze kolumna newsów ograniczona do jakichś starych wiadomości sprzed tygodnia. Na stronach filmów jeszcze gorzej, forum zamiast być wyraźnie oddzielone od reszty, zlewa...
więcej
1. Brak kokpitu na stronie głównej to udręka nie dość że większość waszych userów miała ładnie poustawiane kolumny, to było wiadomo kiedy będzie nowy serial czy jaki program leci w TV i wszystko było na jednej stronie = PRZYWRÓCIĆ
2. Oceny ról aktorów - poważnie? już nie mieliście czego wymyśleć? przecież zwykła ocena...
Mogliby chociaż przywrócić możliwość wystawienia ogólnej oceny aktorowi/aktorce/reżyserom itp. Jaki procent ludzi będzie się na poważnie bawić w ocenianie każdego bardziej znanego aktora w każdym filmie, jaki widzieli? A w dodatku nie gryzłoby się to (moim zdaniem) z tą "nowinką" w postaci oceny gry aktora w danej...
Tragedia. Po co było ruszać coś co było dobre. To przesuwanie kolejnych odpowiedzi w prawo doprowadza do tego, że słowa nie mieszczą się w linijce.... Zróbcie z tym coś.
Stare było zbyt przejrzyste, więc trzeba było to zepsuć, co?
Mam nadzieję, że to tylko jakiś błąd i za niedługo wszystko wróci do normy.