Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Peter Jackson zaszczycił Filmweb
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Zwi astun.,2456785
He he

Skoro wprowadzono niemożność oceniania filmów przed premierą , ba zablokowano nawet ocenianie niektórych kontrowersyjnych postaci , to IMO zablokowane powinno też zostać ocenianie filmów zagubionych bądź niezachowanych do dnia dzisiejszego. Mam na myśli filmy takie jak np. 'Czerwony błazen' czy 'Wampiry Warszawy(...)'....

więcej

cześć wszystkim,
Chciałem dowiedzieć się, czy jest jakaś społecznościowa funkcjonalność przydzielania
gatunków do filmów, czy robi się to oddzielnie.

Zauważyłem, że masa filmów jest przydzielona bardzo szeroko, w sytuacji, gdy istnieją
gatunki lepiej je opisujące.

dla dodających opisy oraz recenzje.
Może jakiś osobny ranking i oddzielne nagrody dla osób dodającech opisy? Zmotywowałoby to użytkowników do uzupełniania opisów i zarysów filmów?

praktycznie nie ma żadnych dram które wyszły w tym roku, było ich już trochę, a jest już połowa roku za nami, nie wspomnę o zaległościach w roku ubiegłym

Proponuje by dodać do opcji wyboru obsady pracującej nad filmem, artystów
odpowiadających za tworzenie szkiców koncepcyjnych i tym podobnych prac. Osoba
Ralpha McQuarriego ( http://www.filmweb.pl/person/Ralph+McQuarrie-239516 ), która
opowiadała za szkice koncepcyjne do oryginalnej trylogii Star Wars, w ogólne...

więcej

Chciałem dodać tą nagrodę do pewnego filmu, ale nie moge jej znaleźć. Występuje w
Polsce pod inną nazwą czy nie mam jej na Filwwebie?

Heja. Ostatnio zaczęło mnie irytować, że co chwila w ulubionych tematach dostawałem powiadomienia, więc je WSZYSTKIE wyrzuciłem z obserwowanych. Mimo to wciąż przychodzą mi powiadomienia, jeżeli ktoś odpisze np. w...